Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

1/Podle statistik je těch co mají nárok na azyl kolem 50 % někdo uvádí v poslední době i více. Mezi ně patří i někteří lidé z Afghanistánu

2/ Výpočty kolik stiojí péče v němeclku a Řecku jsou k ničemu když Řecko to není schopno logisticky zvládnout ani pokud to zadotuje zbytek EU.

3/ Většina uprchlíků co přišla v minulosti pracuje. Do Evropy každý rok přibývá 2-3miliony ekonomických migrantů s odobným vzděláním a na trhu práce se nejen uplatńují, ale některé země a to ty bohatší jsou na nich v podstatě závislé.

4/ v němeku už to zase zvládají i když na začátku to podcenili. Problém je ale zejména v tom, že některé země EU včetně nás se nechtějí podílet na problémech. To, že nečtete o těch co chtějí pracovat je zřejmě tím, že se takovému čtivu vyhýbáte a hlavně tím, že článek kde se napíše-nic se nestalo migranti normálně pracují a nejsou s nimi problémy noviny neprodá

5/ Tak jako se nezveřejňuje kriminalita uprchlíků se ani u trestných činů spáchaných němci nepíše byl to etnický Němec.Kolik článků jste u nás četl o násilí páchaném etnickými Švédy, Němci..., ale pokud něco udělá Somálec hned se o tom píše po celé Evropě. V tomto směru opravdu rovnost není-vyzobává se a zveřejňuje jen kriminalita migrantů

Když už zmiňujete ty technické profese-tak jejich způsoby v práci jsou nebo by měly problémy řešit, ne na počátku říct to nejde. Technickým způsobem uvažování by se mělo řešit jak je ubytovat, jak je zaměstnat...ne říkat nejde to.

A jinak ve vedení většiny fašistikých organizací jsou muži středního věku s technickým vzděláním a všichni se zaštiťují tím, že jsou to normální lidé-to, že v této skupině je nejvíce těch co šíří nenávist není nic překvpivého. Ti kteří se mezilidským vztahům, migraci a obdobným problémům věnují profesně ví, že "technický" přístup na lidskou společost nefunguje.

1 12
možnosti
JS

;-D;-D;-D sluníčko se ozvalo a píš hate free nesmysly, které vám vyvrátí google během několika minut. Ani jedna vaše připomínka se zdaleka neblíží realitě.

9 1
možnosti
Foto

Co třaba tu po rychlém googlení dát odkaz co mé tvrzení vyvrátí.

Myslím z oficialních zdrojů, ne ze zdrojů Jedna paní povídala.

0 0
možnosti
PK

Přesvědčovat vás nebudu máte svůj pohled na věc, tak jeno technické nesrovnalosti:

1) Afgánistán není země ze které máte automatický nárok na azyl. A po částečném příměří se podle ženevských konvencí musí přihlížet i k možnosti vnitřní imigrace. Velmi doporučuji přečíst americký seznam pro žadatele o azyl (http://www.nolo.com/legal-encyclopedia/checklist-do-you-qualify-asylum-the-us.html). U Afgánistánu speciálně bod 7, na něm si totiž často vylámou zuby i Afgánci pronásledovaní za to, že pomáhali US Army.

2) Řecko je schopno zvládnout i řádově větší krizi. Má skoro největší armádu v Evropě. Jen musí dostat jasný rámec a odpočet dluhů. Pak bude mít motivaci. A uvidíte jak moc Řeky podceňujete. Hotové peníze dokáže Evropa dodat. Takže tady opravdu problém není.

3) Já netvrdím že nechtějí pracovat!!! Já říkám, že drtivá většina z nich není připravena na kvalifikovanou práci v evropském kontextu. Naše směřování je automatizovat práce, které by jinak vykonávali lidé silní s nižším nadáním. A milión prodavačů kebabu se tu neuživí.

Současné ekonomické migranty si VYBÍRÁME. Na každého přijatého je zhruba 5 až 50 dalších, kteří dostali odpověď "Vybrali jsme vhodnějšího kandidáta."

4) V Německu mám příbuzné... Takže ano revolta tam ještě nenastala. A na menších městech, kam přijde 10 imigrantů nebývají velké problémy. Jenže je tu malý velký problém. Migranti chtějí do velkých měst. Viz Teď Sasko vs Hamburk. A tam to zvládají s velikými obtížemi a kompromisy na kvalitě všeho. Dokážou zajistit postele a jídlo. Ale s výukou a nějakou integrací... jste humorista. Jistěže část imigrantů práci najde. A někteří už pracují. To nepopírám. Jen se jako technik pídím po procentech. A těch pracujících jsou spíš jednotky procent. Někde ještě pracovat nemohou, to je v pohodě. Nicméně nárůst jazykových dovedností je dosti pomalý a to jim spolehlivě zabrání získat rozumnou práci. Kor v Německu.

3 1
možnosti
PK

5) Etničtí Evropané mají sklon spíš k majetkové trestné činnosti. Přišlá etnika pak mají významně vyšší podíl na trestné činnosti násilné. Ano statistiky se VEDOU. A tam kde se UŽ nevedou, to bylo vždy proto, že násilná kriminalita podle etnické skupiny šla na vrub nově příchozích. Nebo si myslíte, že by někdo s vaším stylem myšlení, hodil do kanálu excelentní důkaz o tom, že všichni mají stejný podíl na kriminalitě??? Švédsko je naprosto perfektní ukázka zavírání očí před problémem.

Ten pokus s fašisty přejdu. To je ve stylu "každý do 24 hodin před vraždou pil vodu => zakžme vodu".

Řešení je prosté. Kdo bude chycen bez papírů, jede na ostrov do detence. Až se vybrečí a vyvzteká, může zahájit azylovou proceduru s libovolným státem. Pokud ho přijmou, odjede jako řádný občan. Pokud ne má postel a jídlo...

2 1
možnosti
Foto

1/ Psal jsem někteří Afghánci

2/Takže Řecko má na to zvládnout i větší krizi, ale jak tvrdíte pro Německo (které je větší a bohatší) je to problém a ne úplně to zvládá a přitom do něj míří jen část migrantů (i když největší část) 8-oToto vaše tvrzení moc na technický-logický způsob myšlení u vás moc neukazuje. Řekové to zvládnout schopni nejsou-nemají ubytovací kapacity, nemají pro migranty práci (je tam přes 20% nezaměstnanost), nemají lékaře, učitele....

3/ Největší nedostatek v západní Evropě je lidí na méně kvalifikované místa. Ti co se dostanou až do Evropy patří vzděláním k nadprůměru regionu. Zvládnou se začlenit jen to vzhledem k počtu může trvat malinko déle.

4/ Jistěže je nárůst zaměstnanosti pomalý-stejně jako je vysoká nezaměstnanost u mladých po škole tak je vysoká i u migrantů do 1-2 let po tom co příjdou. Milion míst v německu ihned volných logicky není.

5/ Statistiky dokazují, že migranti z uprchlické vlny mají podobnou kriminalitu jako etničtí Evropané a je u nich právě vyí procento drobné majetkové kriminality a porušení zákona v souvislosti s pravidly pro přistěhovalce, nemají vyšší násilnou kriminalitu-ta je vyšší u některých skupin z bývalého Sovětského svazu, ne u Syřanů a spol.

S fašisty to není pokus, ale realita. Sice nejvíce jsou vidět mladí nácci, ale řídí to ti ve středním věku-"slušní občané" a "vlastenci".

K tomu ostrovu.Jednak zdaleka ne všichni běženci co nemají doklady je nemají záměrně-většina je nemá prostě proto, že je buď vůbec neměla (někde není taková evidence lidí jako u nás) nebo o ně přišli během konfliktu či útěku. za druhé takový ostrov, který logisticky pojme milion lidí prostě není a odsun tam odporuje mezinárodním zákonům.

0 0
možnosti
Foto

Ostaně když tak preferujete technický přístup.

Turecko zvládá 3 000 000 běženců jen ze Syrie, je menší a chudší než EU čistě pragmaticky a logicky tedy nemůže být problém pro EU zvládnout i podstatně větší množství než Turecko (v přepočtu na obyvatele kolem 15-20 milionů).

Takže čistě technicky jsou obavy ze zvládnutí migrační krize nesmyslnné

0 0
možnosti
PK

Víte jak to řeší Turci? Nijak. Nerespektuješ pravidla? Nedostaneš najíst. Vyskakuješ si? Skončíš u policajtů. Možná se vrátíš s jelity, možná bez zubů... Pokud nechceme podobné postupy, pak nutně musíme mít jiná (přísnější) režimová opatření.

Práce pro Syřany? To určitě. Buď budeš dřít za půlku co Turek nebo se jdi pást...

O střelbě na tureckých hranicích jste asi slyšel. A to není jeden dva případy...

Čili zvládnout v tureckém stylu můžeme i 30 miliónů. Ale zrovna VY budete mezi prvními co by křičeli, že je to nelidské.

0 1
možnosti
PK

Opět kouzlo změny měřítka :-) Opravíme.

1) Takže žádný speciální režim. A tím i standardní (ne)úspěšnost.

2) Je rozdíl mezi plnou (a drahou) integrací ve studeném Německu. A základním uprchlickým táborem v ve výrazně teplejším Řecku.

3) Jistě německé odbory už připravují snižování mezd;-D. Když německé firmy nedávno prohlásily, že většina migrantů je nepoužitelná. To si spíš dovezou dělníky z Polska a odbory prosadí, že cizinec musí pracovat za stejnou cenu jako domácí.

4) A proto je logické dovézt lidi, kteří nakonec azyl nedostanou a neuplatní se ani načerno. Pokud jste si nevšiml, tak existují statistiky úspěšnosti imigrantů podle oblasti původu. A Blízký východ zrovna neexceluje. Další hloupá věc je rozmazlit příchozí vysokým standardem a pak ho shodit dolů. Takle se vytváří problémy.

5) U Syřanů celkem ne. Ale Afgánci, Pákistánci a hoši ze severní Afriky, to je jiná liga. Proto je potřeba filtr na vstupu a ne až vevnitř.

A nezapomeňte na ilumináty ... ty to řídí všechno. Broukovědec Konvička je typický technik. Jörg Haider - právník. A další...

Je jedno proč migrant nemá dokumenty. Principielně máme povinnost vůči mezinárodním smlouvám poskytnout mu postel a jídlo. A vůči vlastním lidem má vláda povinnost řádně ho prověřit. A oboje se da zařídit v detenčním centru.

Ne nucený přesun do bezpečného detenčního centra při zachování azylového řízení neodporuje dohodám. A to dokonce ani v případě že detenční centrum je v jiném státu.

1 1
možnosti
JR

J50a68n 87R66á62ž

12. 4. 2016 16:57

Technickým způsobem uvažování by se mělo řešit, jak už nikoho(!!) do Evropy nepustit a jak vystěhovat ty, kteří se už sem ilegálně vnutili.

Vše ostatní jsou žvásty, které jednak opravují ty, kteří vidí problém reálně a jednak se již ukázaly jako nesmyslné nápady, jak řešit problém zdánlivě humánně a jako všechny obdobné pokusy řešit krizi humánně, v konečné fázi přinesly jen utrpení hlavně těm komu byla pomoc určena.

0 1
možnosti