Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

Kláro,konečně jsem Vás "dohnal" (přečetl Vaši všecku tvorbu).Články jsou skvělé,v Tyrkysové zemi dokonce více používáte spisovnou češtinu (ale i Norsko,psané "pražáčtinou",bylo kouzelné).Chtěl bych cestovat jako Vy,ale většinu financí a mého osobního času spolkne rodina (žena,dvě děti),takže zatím živořím na svém tripu Nepál-Indie(žádný zájezd,divočina dle Vašeho stylu),na Vašich (a jiných zcestovaných blogerů) blozích a na cestách své ženy (které rád "sponzoruju"),která je Vám podobná svou cestovatelskou bezprostředností.Někam se chystám,ještě nevím,kam.Držte mi palce a Vy-pište,pište,pište.

0 0
možnosti
Foto

Děkuju. Tyrkysová země je psaná spisovněji asi proto, že to po sobě vždycky mnohem důkladněji přečtu a řeknu si, že za tohle by mě babičky přetrhly, jak hada, kdyby to tak četly, takže to pak ještě trochu poupravuju. U Norska jsem na to neměla náladu a asi ani časovou kapacitu, takže to třeba jedna babička nečetla vůbec a druhá u toho taky moc nadšením neskákala. :)

Nepál-Indie, tam bych se taky někdy chtěla podívat, ale zrovna tam bych to sama nezkoušela. Ale třeba se tam taky jednou podívám. Palce vám držím a doufám, že pak taky poreferujete o cestě, baví mě číst cizí zážitky a sbírat inspiraci pro další cestování :)

0 0
možnosti
JR

J53a73r28a 83R14a16n16k

21. 8. 2014 1:21

Za ta zviratka bych je asi silne odsoudila, ale po precteni autobiografie Shirin Ebadi vim, ze lide jsou na tom mnohdy hur:-(a potom, co udelal Putin se psy v Soci uz se nicemu nedivim:-/

0 1
možnosti
Foto

Já to na jednu stranu taky odsuzuju, na druhou jsem asi ráda, že tam lidi začínají na psy a kočky nahlížet jako na domácí mazlíčky a pořizujou si je, díky tomu se snad konečně časem dočkaj i toho, že budou moct jít se psem na ulici a do metra...

0 0
možnosti