Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Mama Kami

18. 10. 2011 13:44
Že se vyrojily články jako houby po dešti...

ani ne... mě osobně jenom nakrknul článek o Bartákovi, který jsem včera četla.

Jinak - s těmi, které přišly po mně mám taky zkušenost. Jedna se mi byla omluvit za to, že mě chodila s mým bývalým očerňovat na sociálku. Že tam tvrdila, že ON by přece na ženskou nikdy nesáhl (a to ji už v té době tloukl). Do té doby, než skončila se zlomeninou v obličeji, naštípnutým žebrem atd. Kafe jsem jí uvařila. Ale ráda ji nemám a nebudu mít. Lhala o mně s cílem mě poškodit. Lhala o mně, protože ač starší jen o dva roky, vypadá jako moje matka, lhala ze žárlivosti, ze závisti. Lhát se nemá.

Jiná - obdobný případ. Nechala si od HOVADA udělat další dvě děti. A opět tentýž scénář, už mě to unavuje, vošklivá jak pondělní ráno, k tomu ještě naočkovaná od HOVADA. Kontaktovali sociálku, že se nestarám o děti. Kontaktovali Fond ohrožených dětí, že bráním otci ve styku s dítětem. A to už v té době ji HOVADO tlouklo. Jednoho dne HOVADO strašně zmlátilo dvouleté dítě. Ta paní mi něco dluží. Víc než omluvu.

3 0
možnosti
ZK

zuzikku

18. 10. 2011 13:49
Re: Že se vyrojily články jako houby po dešti...

A co jste udělala Vy pro to dítě? Zmlátit dítě už je opravdu strašné...;-€!!!!!!

0 0
možnosti
E

ekure

18. 10. 2011 13:30
tyrana nepoznáš hned - jsou velmi vynalézaví

Ale není jen fyzické týrání - někteří tyrani si dávají pozor, aby manželka neměla modřiny. Jen jí srážejí psychicky, manipulují s ní a odříznou ji od rodiny a přátel. Jsem moc šťastná, že to mám za sebou, jen to nemělo trvat 20let. Nakonec stačila jedna věta malé dcerky : "Maminko, babina říkala, že jsi úplně blbá a ničemu nerozumíš!? Ručenky v bok a v očích otázku. "Pavle, pokud tvá matka proti mě něco má, aˇt to, prosím řeší se mnou a netrápí dítě.!" Pavel - to se nedá příliš reprodukovat, ale -vytáhl mě z popelnice, jsem úplný magor, debil, neschopná k..,d..., Kdyby nebylo jeho a jeho rodiny, tak bych shnila ve špíně a chudobě. Vzhledem k tomu, že jsem po dobu našeho manželství měla výrazně vyšší plat, vyšší vzdělání a pracovala jsem původně na speciální škole s příplatky, tak mi to konečně dokleplo. A rozhodla jsem se, že už ne:-) Ato je výhra má i mých dvou dcer[;-

3 0
možnosti
AA

Saša

18. 10. 2011 12:56
Těžko litovat ženu,

která opovrhuje slušnými kluky a vezme si pochybeného grázla.

1 0
možnosti
M

motylek_02

18. 10. 2011 13:22
Re: Těžko litovat ženu,

jak vite ze opovrhuje? Neni treba nikoho litovat, lepsi je pochopit. Clovek si vybere partnera, ktery je mu "podvedome" znamy, protoze to zname byt peklo dava paradoxne pocit bezpeci. Spousta techto zen opakuje vzorce dobre zname z detstvi. Doporucuju precist knihy na toto tema, neni to tak cernobile. Nicmene je na kazde z techto zen, aby vyhledala odbornou pomoc.

1 0
možnosti
R

roman36c

18. 10. 2011 12:20
Zmlátil jí tak

že potratila..... Otěhotněla s ním znovu...... To jako myslíte vážně? Jo, tahle věta nemá chybu: Ptala se mně, jestli já jsem já, a když jsem souhlasně kývla...... Já jsem taky já. :-)

0 0
možnosti
M

motylek_02

18. 10. 2011 13:19
Re: Zmlátil jí tak

to je strasne co nektere holky akceptuji.

1 0
možnosti