Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ta věc mi odmítá dovolit vám dát karmu. okamžitě mě seznamte s vaší matkou, my si zajdeme do té banky a konečně to tomu mladíkovi o těch počítačích dovysvětlíme!!;-O

0 0
možnosti

... moje dcera psycholožka tvrdí, že právě ona reklama je velmi nebezpečná, protože se tváří přátelsky... Jinak tleskám, moje maminka (72) mně zase zaměstnává tím, že několik let po sobě podepsala smlouvu na změnu dodavatele elektřiny a pak si to za pár dnů  rozmyslela a já jsem musela korespondovat a rušit nezrušitelnou smlouvu... a Mami, až zas za rok přijdou, tak když to uděláš, tak už tě u nich nechám - Nepodepíšu, neboj - po čase Dášenko, nezlob se, já jsem to zase podepsala ... Ale jinak si na netu přečte zprávy, napíše maily, vyhledá si to i ono o nemocech i lécích, co dostala ... Ale to s tím seriálem je přesné :D Už víme, že babičce nemůžeme volat, dokud se nepodíváme do televizního programu, jinak je strohá a nevrlá :) Díky za pobavení :)

1 0
možnosti
Foto

To nemá chybu. Ze mě mají zase infarkty, když po nich požaduji on-line simultání přepis a půl hodiny hledá celá pobočka přístupové údaje. :-)

1 0
možnosti
Foto

;-D Podáno zábavně ...

Nicméně je to jen jeden z mála rozdílů virtuálních bank oproti těm kamenným ... těch nepříznivých je více, často na to nesprávná cílová skupina zákazníků dojde ale, až když je pozdě :)

1 0
možnosti

Také spravuji mamince internetové bankovnictví ;-D

1 0
možnosti
Foto

autorka očividně sází na to, že máti si to nedokáže na internetu najít a přečíst.

1 0
možnosti
Foto

(ano, kdyby mě vyhmátla... ani pomyslet, takže psssss...)

1 0
možnosti