Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

zdravím, vy zde? na doporučení Tiny si vás čtu na Marianne už chvilku, jsem ráda, že jste se rozhodla rozšířit aktivity. a, ano. supryhypry v kterékoli roční době mi působí těžké deprese. nákup potravin ještě zvládám, ale nejlepší kamarádce jsem posledně hrubě vyčetla, že napíná náš vztah do krajnosti, neb si chtěla dát kafe ve Vaňkovce, což je brněnský stánek obchodu a konzumu, který mi zvláště hýbe žučí. po vstupu mám panický pocit mravence, který byl unesen do cizího mraveniště a neodbytnou chuť sednout si do rožku v první temnější hospodě a kouřit...

1 0
možnosti
Foto

kouřit a plakat... ano.

1 0
možnosti

K29a29r36e51l 12B86o90č62e36k

17. 12. 2013 16:10

Supermarkéta mi neva, ale stejně jsem se chechtal nad vaším popisem. Super, ženských jako jste vy, je potřeba v tomhle zatuchlým rybníčku. Obnažují se tady duše, těla, ale vy obnažujete humornou kost a že jich máte v těle dost! Budu se těšit na další články!!!V

2 0
možnosti
Foto

děkuji za pochvalu a doufám, že nezklamu vaše očekávání.

0 0
možnosti
Foto

Mám je rád...markety jsou super....některé dokonce hyper;-D

...a úpe nejlepší, že si tam můžete něco koupit;-D

1 0
možnosti
Foto

Já jakožto vesničanka jednou, dvakrát do roka podlehnu dojmu, že bych nějaké takové velké zařízení, kde mají spousty obchodů, měla navštívit, jelikož to u nás nemáme. Ale dopadne to vždycky stejně, velmi rychle se mi všechny ty "pozitivní" zvuky, lidi, nápisy atd. slijí do jedné rudé mlhy a já už jen slepě hledám cestu ven :-)

1 0
možnosti
Foto

Mou kamarádku v nákupnímich centrech jímá panika a nemůže tam pořádně dýchat, ale je tam pečená vařená, nebo aspoň mně to tak připadá. Já s nimi nemám problém, zdravotní ani filosofický, akorát tam nechodím, protože mě nenapadá žádný důvod, proč bych měla. (Čili neodsuzujme nákupní galerie šmahem ruky! Co bychom běz nich dělali? Co by nám podobně skvěle zrcadlilo - kromě naší konzumní blbosti -  nejednoznačnost světa? :D )

1 0
možnosti
Foto

Já radši Four Roses :)

2 0
možnosti

Mě supráče nevadí, jsa celkem vysoký dohlédnu i do vitrín, před kterými se mačká koupěchtivý dav, platím u samoobslužné pokladny a zatím mi nedělá problém parkovat daleko od vchodu. 

Jsem i celkem flegmatický, takže mě nervuje pouze to, když jdu nakupovat s někým ze svých blízkých, to mě pak točí i to, když se drží v mé blízkosti a brebentí, i to, když mi zdrhnou a já je musím hledat ... na ostatní se stačí hnusně zatvářit ;-)

Tak když budete potřebovat něco nutného, stačí mi zavolat, vrazit do ruky lístek s podrobným soupisem a máte vystaráno ;-D

5 0
možnosti
Foto

Děkuji za nabídku domácího nákupčího, ale podle hesla Co nechceš, aby jiní...., nebudu vás posílat do těch plechových Mordorů.

2 0
možnosti

Nejde mi na rozum, jak to přijde, že všichni

a) nenávidí nákupní centra

b) nesnášejí vánoční nákupy

a přesto jsou hytlermarkety permanentně plné a před Vánoci vypadají jak násypka mlýnku na maso.

7 0
možnosti

:-) tak obcas clovek nakoupit musi no...to se nevylucuje s tim, ze nesnasim nakupovani...

4 0
možnosti
Foto

...;-D R^

Nejraději nakupuji u svého Vietnamce za rohem. Je úslužný, polichotí i kdybych měla na sobě pytel, a sehnal by i ty pověstné křečové žíly ;-)

4 0
možnosti

J17a98n 18Š55e46s51t20á48k

12. 12. 2013 11:51

a že je o půlku dražší, to Vám nevadí?;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1461x
Píšu ráda.

Seznam rubrik