Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

má to své výhody.1) jak jste sama psala, kdeže jsou ty doby, kdy jsme se v hospodě nedoplatily. laciná opice šetří naše kapsy. 2) můžete chodit pařit s dětmi a vyžadovat od nich, aby se o vás postaraly. koneckonců, vy jste to dělala dost dlouho. a pokud se vám nikam nechce, můžete to vydávat 3) za moudrost předků, kteří všude byli dvakrát, všechno viděli a zažili. nebo si vymyslete nového koníčka, to by člověk nevěřil, jaké besídky se dějí pod záminkou jejich praktikování, třeba v půlce týdne. a o víkedu se plánovitě a po zásluze dospíte

0 0
možnosti
TS

Nebój, já tě zachráním - vydrž ještě pár let a budu tě tahat na výlety s Klubem důchodců ;))

1 0
možnosti
MS

Buďte ráda, že nejste důchodec. To pak ani nepoznáte, že je víkend a máte mít na neděli uklizeno.;-D Teda né, že bych si to nevychutnávala, ale uklizeno máme někdy ve středu, nebo v úterý.

0 0
možnosti
Foto

Mám pocit,jako bych to psala já, jen s tím rozdílem, že otec se u nás dosud nachází.Jen abych se úplně nenudila, pořídila jsem si na stará kolena mimino:-)

Bravurně, karma:-)R^

0 0
možnosti
Foto

američané tomu říkají dítě pro úsměv. a je to lepší nežli deprese z nicnedělání :-)

0 0
možnosti
Foto

Nebojte se, druhá puberta se dostaví, a bude ještě horší, než ta první. Protože poprvé se tím protrpíte a máte život před sebou, podruhé, až to konečně skončí, máte tam už hádejte co. Ale dospělé dcery jsou fajn, vypadnou z domu, přestanou se s Vámi hádat o blbosti a bezvadně si s nima zapaříte. Život je fan, záleží, jak se na věci díváte.

0 0
možnosti
Foto

mám šanci, že má druhá puberta bude lepší než ta první, tedy pokud je prožívání klimaktéria geneticky podmíněné a pokud babička nelhala...

0 0
možnosti
Foto

Vando, Vy, taková veselá kopa a taková beznaděj? Neděste mě, já se těším, že se po čtyřech letech plození a kojení brzo buď rozpařím, nebo upiju k smrti třema deci vína!;-)

0 0
možnosti
Foto

Nebojte, vyjde vám obojí, rozpaříte se třema deckama :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1461x
Píšu ráda.

Seznam rubrik