Diskuse

Freddie Mercury

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chudák Freddie. Ještě že se toho nedožil - skončit prostřednictvím nějakého imitátora na vesnické dožínkové slavnosti ruku v ruce s Poupaty M.Davida.;-D

3 0
možnosti
Foto

Raději jsem váš blog četl 2x, abych se ujistil, že to myslíte vážně. Pusťte si raději Bohemian Rhapsody někde na You Tube a nechvalte všelijaké hrůzostrašné napodobovatele. Podotýkám, že jsem velký fanoušek Queen a různé rádoby umělce, kteří jezdí po vesnicích a oblbují návštěvníky, bych nechal úředně zakázat. To už raději Evu s Vaškem.

2 0
možnosti
Foto

Kdysi tu vystupovali Queen (tak 2-3 roky nazpátek?) s tím Paulem Rogersem, či jak se jmenuje. Nešla bych ani zadarmo. Prostě ke Queen patří Freddie a ani Adam Lambert, který má slušný hlasový rozsah a nyní s nima někde vystupuje, to nezachrání. Zbylí členové (hlavně Brian May, by měli být už konečně soudní a nezkoušet křísit zašlou slávu).

1 0
možnosti
Foto

Nádherný chlap, skvělá hudba-záruka zlepšení mé, a věřím, že nejenom mé, nálady. Škoda ho...VR^

2 0
možnosti
Foto

Do rakve se řítil vlastní vinou- stylem života, lehkomyslností... Ale škoda ho je, jako zpěváka.

1 0
možnosti
Foto

Budu tentokrát velmi osobní: ne a ještě jednou ne!

Nezajímá mne jeho osobní život, ale co jsem vždycky bytostně nesnášel, byla jeho pěvecká exhaltovanost, vyumělkovanost... a svým způsobem lacinost francouzské filmové verze Ptačí klece. Nedivím se, že si v její americké verzi z něj vystřelili (a nejen z něj).

Na rozdíl od většiny dámského publika (kterému jeho tužby po něm stejně nebyly nic platné), kdykoli se ozve jeho falešný tenúrek, rádio okamžitě vypínám.

A proč to tedy píši? Aby si autorka uvědomila, že je tu dostatečně početná skupina lidí, kteří právě tohoto zpěváka nemusí.

0 2
možnosti
Foto

Však vám váš názor nikdo nebere. Když ho nemusíte, tak nemusíte.

Já měla ráda celou skupinu Queen. O jeho osobním životě jsem četla a co na to říct...zpovykaná rocková hvězda, no.

Ani dámy nepřišly zkrátka:-)

Pro mě byl jeho jeho zpěv excelentní.

3 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1829x
Povoláním dětská sestra, v současné době podnikám. Po osmi letech péče o dítě dlouhodobě zdravotně postižené mohu křičet:,,Hurá, ještě žijeme!"

spoluautorka knihy TABU

 

 

Seznam rubrik