Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J78a22n 30R64á53ž

3. 7. 2023 16:50

Bezuzdné řádění hlupáků bude pokračovat dotud, dokud bude občany tolerováno, když na otázku proč policie nezasáhne proti partě hlupáků promenadujicich se po Magistrále, velitel policistů odpoví, že se s tím nedá nic dělat, protože se jedná o povolenou demonstraci.

Mimochodem, když se někdo přilepí na frekventovanou silnici, aby nemohla sloužit svému účelu, jedná se o akt agrese. A s agresorem se nesmí zacházet "v rukavičkách", ale způsobem , který působí jako prevence před následováním.

2 0
možnosti
ZZ

Tak to máte se vším v dnešním životě a pomalu si na to zvykáme.

Partička šílenců se rozhodne, že bude násilně protestovat proti povolené pokojné manifestaci a hned má podporu policie, která proti ní nechce zasáhnout. Prostě se bojí.

Někdo se přiváže ke stromu, či vyleze na velkorypadlo, a už má policii pohotovost a zachrańuje ty, kteří se dobrovolně rozhodli skončit se životem.

Pamatujete si na ty pomatence pískající a hulákající na Babišovových akcích, nebo tu ochranku před Národním muzeem, která chránila pár Rajchlových odpůrců, kteří se potřebovali zviditelnit ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 265
  • Celková karma 10,62
  • Průměrná čtenost 254x
Dědek ročník 1946. Původním povoláním básník a tremp. Potom exulant, starostlivý otec, podnikatel, trochu cestovatel. Nyní důchodce píšící své posledniny. Celoživotní student.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

  • Eva Sádecká