Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
1

1969KC

1. 9. 2011 21:06
???

Není tomu dávno co jsem s bílím Mirkem seděla nad sklenicí piva. Ke stolu přišel jeho starý kamarád Josef rom. Povídali jsme si. Josef byl slušný a říkal Mirkovi pane a ke mě byl jako pravý gentleman. Když jsme se rozloučili a já šla s Mirkem na zastávku, začal mě obtěžovat a na zastávce mě málem znásilnil, kdybych neutekla. Co říct? Není i u nás bílích bezpečno!

0 0
možnosti
KT

Ježikača

26. 8. 2011 9:53
chápu.

děti chodily do prestižní školy, která ale je blízko lokality obydlené Romy (neptejte se, proč ředitel nechá nižší gympl právě tam. třeba mu na radnici předložili plán o rozvoji místa). lepší přehled o etniku nemohly získat.

0 0
možnosti
S

Smrť

26. 8. 2011 8:47
Divné...

Poslední dobou u podobně laděných článků zdaleka tolik netrolují multikulti diskutéři. Že by se i jim začaly otevírat oči, když média opatrně začínají popisovat stav blíže realitě místo obvyklých pseudohumánních pohádek?

0 0
možnosti
MV

marek.voksay,blogidnes

25. 8. 2011 22:50
velmi dobře napsáno pane kolego

To co se teď spouští a už to pravděpodobně nepůjde zastavit, prostě nemůže dopadnout dobře.

0 0
možnosti
PS

WetSinglet

25. 8. 2011 22:37
karma

pěkně napsané...jenom doufám, že ti nahoře pochopí, že my opravdu nejsme rasisti...my jenom chceme spravednost...stejná práva i povinnosti bez ohledu na původ...a od malička....naše děti mají právo a povinnost chodit do školy....a i když se jim často nechce...většina jich do té školy dojde....99%...možná ještě víc....jejich děti mají stejné právo a povinnost chodit do školy.....a přesto jich hodně do školy nechodí, ať už s vědomím rodičů nebo bez jejich vědomí....a tyto děti budou za 15-20 let křičet "stát mi neumožnil dostatečné vzdělání"....jak smutné((..a přesně jich se pak budou zastávat další kocábové a pehové a já nevím kdo.... tak, jak se to děje teď. Jak je možné, že v zemi, kde už Marie Terezie zavedla povinnou školní docházku, existují v dnešní době analfabeti? A to se týká nejen Čech, ale i Slovenska!

0 0
možnosti
JK

Jakub Kunčický

25. 8. 2011 22:47
Re: karma

Dobrý večer, za karmu děkuji ;-) že jejich děti do školy nechodí, je obecně známá věc a naprosto s Vámi souhlasím. Jen bych chtěl ještě dodat, že když už do školy začnou chodit, ne vždy je to úplná idyla: tak už chodí do školy a je všechno v pořádku. Opak je pravdou: mnohdy se stává, že tito školáci napadají své vrstevníky a mnohdy i učitelé, protože jsou zvyklí na úplně jiný režim a tento se jim dle mého názoru musí protivit a válčí proti němu, co to dá - a to není správné. Šikana dětí i učitelů je téma, kterým by se také měla "vrchnost" podrobně zabývat. Hlavně obecně, nejen v případě dětí, o kterých tady mluvíme. Každý dobrý skutek je holt vždy po zásluze potrestán. I když buďme rádi, že alespoň nějaká prevence zde funguje. R^

0 0
možnosti
FV

fouly

25. 8. 2011 21:54
Žádné

jině řešení není ,než tvrdá represe! Kdo má lepší konstruktivní nápad ať ho tady prezentuje, ale ne blbé kecy politikú!

1 0
možnosti
O

ortles

25. 8. 2011 20:29
v Novém Boru

mačetiáda v Boru nebyla první akce těch hajzlů.

Tam se lidi bojí už léta.Tam dokonce bojují rodina gorolů proti rodině tancošů.Kradou co není přikováno, mlátěj lidi už roky.Teď konečně to můžeme říct nahlas.Když neplatili roky za bydlení, vodu, elektriku a vypli jim to, tak když je natáčela TV, jak je chudinky dyskrymynujeme!!!!!!jeden vyžranej cikán po rozhovoru mobilním tlf do kamery prohlásil:Je to dobrý , Obama o nás ví.

A politici se zalekli a nikdo neřekl že vlastně tím, že neplatí že kradou.A to berou na bydlení dávky.Já pro ně nemám jiné slovo než začínající na s.Ale je fakt, že naši sousedi cikáni žijou líp a vzorněji než mnozí z nás a máme je fakt rádi.Pracují, neřvou.

1 0
možnosti
JK

Jakub Kunčický

25. 8. 2011 21:04
Re: v Novém Boru

Je to hnus - nechápu ten politický strach. Zločinec, zloděj nebo vrah - jedno jaké národnosti, barvy pleti, vyznání apod. by měl pykat za to, co provedl. Porušil zákon - čeká jej trest. Není správné, že takto lehce vyklouzne spravedlnosti a odejde bez úhony !!! Spravedlnost musí existovat a zákony se mají dodržovat - od toho přece jsou !!!

0 0
možnosti
V

VsichniMeMajiRadi

25. 8. 2011 20:08
Někteří místní blogeři

vám zajisté vysvětlí, že jste nácek jak vyšitej. Nejste, ani nejste rasista, jako 95% dalších lidí, co mají tuto negativní zkušenost, takže si z jejich pro mne nepochopitelné nenávisti k vlastním slušným lidem nic nedělejte. Za mne KARMA.

2 0
možnosti
JK

Jakub Kunčický

25. 8. 2011 21:00
Re: Někteří místní blogeři

Dobrý den, děkuji za karmu :-) Zatím se o to nikdo nepokoušel, za což jsem rád. Měl jsem právě strach, aby podobné obvinění po tomto článku nepadlo. Snažil jsem se to napsat, jak nejlépe umím.

0 0
možnosti
I

Inzheim

25. 8. 2011 18:40
A tak asi

když se problém abstrahuje, tak mi vychází, že etický kodex diktuje EU v Brusselu, kde je oddělení pro migraci a asimilaci, také v souvislostech s dodržováním občanských práv a svobod a tento odbor zřejmě počítá s příchodem milionů muslímů do celé Evropy. Muslímové mají na problémy jiný pohled a zpacifikování nemravností se vyřeší do několika dnů.

Takže líné a neschopné úředníky bychom měli přežít, když na pozitivní změnu je dnes výhled nulový.

0 0
možnosti
JK

Jakub Kunčický

25. 8. 2011 21:01
Re: A tak asi

Muslimové - z toho mám strach, protože vůbec nemám představu, jak bude vypadat jejich příchod k nám a jak to bude tvrdé. Ve Francii to nezvládají a já bych se vůbec nedivil, kdyby to nezvládli ani u nás.Rv

0 0
možnosti
KL

Tipeq

25. 8. 2011 17:50
karma

napsáno jasně a bez zbytečných napadání etnických zvláštnosti, kritizován je zde pouze nepořádek, kriminalita, vandalismus a parazitismus, nikoliv etnikumR^[>-]

0 0
možnosti
K

klapzubova

25. 8. 2011 17:57
Re: karma

i když etnikum v tom hraje podstatnou roli!

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1118x
Jsem obyčejný kluk, který by bez své práce, elektrické kytary (drahá Eleanor), klávesnice a skleničky dobře vychlazeného Jägermeistera nedal ani ránu. Miluji kritiku všeho, co dělám, proto doufám, že se mi dostane hodně kritiky i ohledně mých článků.