Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Gloom

23. 3. 2009 8:50
Vivat elektronka!!!

Zdar chlape!!

Hezká pohádka. A pravdivá. Umíš si představit něco lepšího k elektrické kytaře, než elektronkový zesilovač? Nejlepší je, když se rocker začne bavit o tom, že má parádní zesilovač ze 70. let, že perfektně svítí a ten jemňoučký zvuk, který z toho jde... a poslouchá ho technař, který ohrnuje nos a hřeje si ego na tom, že má doma nejnovější software v PC a dělá na tom tu nejlepší muziku.... holt každá muzika chce něco jiného. Já teď měnil lampy v kombu a ačkoliv už má přes 10 let, najednou má zvuk zase jako nový. Jen pohladit struny.

PS: Víš, co se mi líbí? Mimo jiné název tvého blogu. Moje kapela totiž zkouší ve vesnici jménem Kuničky :)

0 0
možnosti

Jakub Kunčický

23. 3. 2009 12:35
Re: Vivat elektronka!!!

sám vlastním Marshall s lampama a je to naprosto skvělá věc :-) ten zvuk je naprosto neuvěřitelný...za název mého blogu může moje příjmení, ale jsem rád, že se ti líbí...mimochodem, četl si i můj článek o metalistech?předpokládám, že taky budeš spíš přes tu tvrdší, jinačí hudbu a zajímal by mě tvůj názor R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1118x
Jsem obyčejný kluk, který by bez své práce, elektrické kytary (drahá Eleanor), klávesnice a skleničky dobře vychlazeného Jägermeistera nedal ani ránu. Miluji kritiku všeho, co dělám, proto doufám, že se mi dostane hodně kritiky i ohledně mých článků.