Diskuse

Oranžový mor

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pani P

20. 10. 2008 19:45
Chlapcce zlata

I ja souhlasim!!! Niceho se neboj, mas budoucnost pred sebou:-) a kdyz Ti bude pak uz z toho zle, muzes se pridat k nam... co jsme si zabalily kufry a racime sve ctene dane platit radeji jinym republikam, nez te nasi, vlastni. Kam jsme to jen dopracovali ? 

0 0
možnosti

Jakub Kunčický

20. 10. 2008 20:15
Re: Chlapcce zlata

budoucnost čeká, a já se na ni přes všechny strasti a negativa celkem těším :-) a navíc v dnešní moderní době, kdy každý může odcestovat kamkoliv a dělat co ho baví, v této republice stejně nehodlám zůstat napořád :-) ale děkuji moc za vyjádřenou podporu ;-)

0 0
možnosti

smajlyk

19. 10. 2008 23:48
taky s tebou souhlasím

brooke to napsal/(a?) přesně.

Já jen dodám, že kdo uvěřil komunistickým slibům socdemáků o zastavení zdražování, zaslouží socansko-komoušský vládnutí. (Zdražování závisí pouze a jen na ekonomické situaci na světovém trhu, ne na náladě a  fantasmagoriích nabubřelého buřtožrouta v čele socanů). Bohužel tohle rudý myšlení zůstalo zřejmě ve většině lidí zakořeněný a někteří ho i zdědili (všechno zadarmo, zestátnit, zcentralizovat, nemít zodpovědnost a všechho nechat na státu). Holt myšlení a vidina změn bolí.

Nenech se otrávit kecama rudokožců všech forem. I když ODS hodně věcí "voře" a je i tam hodně lumpů (jsou všude, co se dá dělat), na spoustu věcí šla (a jde) dobře.

Myslím si, že v rámci koloběhu a vln v politice jejich euforie a přízeň voličů nebude trvat dlouho, brzo se sami zase znemožněj.

0 0
možnosti

Jakub Kunčický

20. 10. 2008 15:44
Re: taky s tebou souhlasím

já se těším až na to ČSSD jednou dojede, a ještě více mě zajímá, kde chce vzít v krajích peníze na placení poplatků za občany?další věc je, že pokud ta reforma zdravotnictví je ukotvena v zákonech (což myslím že je), tak by mělo jít o porušení zákona...a většinu čechů jste vystihl naprosto přesně, co nejméně dělat a mít za to co nejvíce, nejlépe od lidí, co se mají líp než oni (přitom "každý svého štěstí strůjcem jest")

0 0
možnosti

brooke

19. 10. 2008 20:11
plný souhlas

proč souhlasím

1Chci se cítit bezpečně - chci radar

2. Nechci aby se zdravotní pojištění zneužívalo a tím zbytečně plýtvalo- souhlasím s poplatky

3. Chci ,aby pracovat bylo výhodnější, než se flákat na nejrůznějších sociálních podporách

4. Chci aby se každý podílel stejným dílem - tedy spravedlivě na nákladech s provozováním ČR - chci tedy rovnou daň.

0 0
možnosti

Jakub Kunčický

19. 10. 2008 20:19
Re: plný souhlas

skvělé, jsem rád, že napsal i někdo, kdo se mnou souhlasí a stojí na mojí straně :-) :-) [>-]

0 0
možnosti

Blahoslavení, budiž Oráj

19. 10. 2008 19:02
doporučuji očkování...

.. a to volebním materiálem modrá šance...pravidelným čtem budete vytvářet modrou auru, která se rozšíří po celé republice...jiné východisko nevidím.

0 0
možnosti

Jakub Kunčický

19. 10. 2008 19:06
Re: doporučuji očkování...

8-o 8-o

0 0
možnosti

Ginny

19. 10. 2008 18:15
Pravicově smýšlející mládež je mi podezřelá

Mládí přece většinou smýšlí spíš levicově a časem zraje, ne?

0 0
možnosti

Hank Moody

19. 10. 2008 18:21
Re: Pravicově smýšlející mládež je mi podezřelá

on je ultralevičák, jako ta nejméně úspěšná část mládeže všude po světe - učni, málo kvalifikovaní dělníci, nezaměstnaní,.... A v Česku jsou dvě ultralevicové, leninské strany - ODS a KSČM. Kuba si vybral tu prvně jmenovanou.

0 0
možnosti

Hank Moody

19. 10. 2008 18:15
17 letý učeň,

který se hrdinně chlubí, že nevěří v Boha. Je jasné, že takový typický loser musí podporovat buď ODS nebo KSČM.

Mimochodem, učni, u tvé věty. "ODS to s námi myslí dobře..." jsem fakt poprskal monitor. ;-D;-D

0 0
možnosti

Jakub Kunčický

19. 10. 2008 18:41
Re: 17 letý učeň,

takže kdo nevěří v boha je typický loser co volí buď ODS nebo KSČM...musím si někde najít čísla, kolik je na světě ateistů...a k tomu učni, každý nějak a někde musí začít...taky jste kdysi býval učeň (pokud teda máte nějakou školu kromě základní ;-) ) + jsem rád že jste se alespoň pobavil, i když na můj účet :-)

0 0
možnosti

Xman1

19. 10. 2008 17:02
Ne zakladnam!

Me by zajimala jedna vec. Je pro vas opravdu ODS stranou snu? Ztotoznujete se se vsim co dela a co planuje? Neni opravdu nic co by vam na jejim programu vadilo? Pokud ano, tak jste stastny muz.

Osobne volim CSSD, ale ne proto, ze bych souhlasil se vsim co tato strana prosazuje. Volim je proto, ze prosazuje to, co pokladam za dulezite - coz je pro me radar.

Uprime receno, kdyby CSSD byla pro radar a jedina politicka strana, ktera by byla proti, by byli treba stalinovci, volil bych klidne i je.

Vlada si za tento pruser muze sama. Jak rika moudre prislovi, "Kdyz se kaci les, letaji trisky." V tomto pripade se kaci les Brdsky a trisky z nej spolehlive zasahly ODS, tam kde to nejvic bolelo.

form;27 let, VS, spravce site]

0 0
možnosti

Jakub Kunčický

19. 10. 2008 17:08
Re: Ne zakladnam!

ODS pro mě vážně není stranou snů, taková strana není a nikdy nebude, neztotožňuju se se vším co dělá ani se vším co plánuje, a na jejím programu jsem našel pár much, navíc tady není ani tak moc řeč o programu, protože ten nemá možnost naplno plnit...můžu vás ujistit, že se jí slepě nezastávám a z naší politiky nejsem spokojený, ODS je pro mě menší zlo než komunisti, nebo komunisti s lidskou tváří, ČSSD...vadí mi praktiky ve vládě, všudepřítomná korupce a různé podezřelosti. K tomu radaru, má to své pro i proti, ale mám svůj názor na teroristy z východu, a přece jen, kdybych věděl, že nám vážně pomůže, nebyl bych proti, proto se sám raději než do opozice stavím na střed....vím o tom příliš málo natož se někam stavět a zastávat se pro a proti ohledně radaru....R^

0 0
možnosti

editi

19. 10. 2008 16:42
Protože jsem

dle některých vtíravá, a ty, jak se zdá, jsi sežral Šalamounovo houno, tak bych prosila o vysvětlení pojmu "opilý rohlíkem". Ráda bych ušetřila již tak bídnou penzi a ten rohlík by byl na opití ideální, tak mě sděl v kterém hypermarketu ho dostanu koupit.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Jakub Kunčický

19. 10. 2008 16:48
Re: Protože jsem

pojem "opilý rohlíkem" si představuju tak, že se někdo nechá ukecat lží, slibem, nebo jiným druhem "ukecání", než "vystřizlíví"...když si ho chce někdo koupit, nemusí, ale může ho dostat zdarma, stačí věřit oranžovo-červeným i politikům celkově ;-)

0 0
možnosti

PIF1

19. 10. 2008 15:41
Komsomolec

Takhle agitovali bolševičtí komsomolci.

Nejhorší na tom bylo , že tomu i věřili.

Vy tomu věříte, nebo za peníze?

0 0
možnosti

Jakub Kunčický

19. 10. 2008 15:51
Re: Komsomolec

Peníze v tomhle nemají co dělat, a jestli se ptáte, jestli věřím tomu, že se snažila koalice dát to tady jakž takž dokupy, tak ano, tomuto věřím. Určitě se mi to zamlouvá víc, než to co má v plánu do budoucna oranžový mor. Nevěřím tomu bezhlavě, korupcí mi celá politika mimořádně smrdí ale radši malinko věřím jim než komunistům se socialistama...

0 0
možnosti

vioš

19. 10. 2008 15:13
dobře ti tak

Hlavně se zastavila modrá nákaza.  Oranžová je příjemnější barva než vyzáblá  modrá.

0 0
možnosti

Jakub Kunčický

19. 10. 2008 15:17
Re: dobře ti tak

mohu se zeptat?co konkrétně vám tak hodně vadí na vyzáblé modré?

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1118x
Jsem obyčejný kluk, který by bez své práce, elektrické kytary (drahá Eleanor), klávesnice a skleničky dobře vychlazeného Jägermeistera nedal ani ránu. Miluji kritiku všeho, co dělám, proto doufám, že se mi dostane hodně kritiky i ohledně mých článků.