Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

locom

21. 12. 2010 17:35
Problem je jinde ...

A je to popsane i v uvodu clanku = v CR se bere seznamovani pres internet jako "posledni moznost". A podle toho to v seznamkach taky vypada ... vetsinou lide, kteri maji problem seznamit se i v beznem zivote at uz z jakehokoliv duvodu. A mezi nimi hledat lidi, kteri jsou normalni, a akorat treba nemaji cas chodit tak casto ven (napr. pracovni vytizeni), nebo kluky, ktere uz nebavi chodit a balit holky na diskotekach (protoze tam vetsinou najdou akorat tak nekoho na jednu noc).

Az se nase spolecnost priblizi vice te zapadni a internetove seznamky budou brany pouze jako rychly nastroj k seznameni s vetsim mnozstvim kandidatu/tek, nez mame v realnem zivote sanci poznat, budou vice vyuzivane a sance na nalezeni nekoho, kdo Vam opravdu sedne bude jeste vetsi.

Pro autora: I dnes je na seznamkach cast normalnich lidi, a to ze Vase kamaradka natrefila na vol& jeste neznamena, ze by na neho nemohla natrefit i v realnem zivote. A pokud to 6 mesicu nemela, tak asi byla velmi snadnym cilem ;)

0 0
možnosti
AF

Mortis

26. 11. 2010 19:25
Láska a jiný hazard

Mno jo... :)

Malý Mortisák kdysi taky seznamkoval, dopadalo to špatně, ale tak zatím dopadly úplně všechny mé vztahy, vlastně i ten současný, je tak trochu katastrofa.

Napsáno podle mě hezky, chyby neřeším, sám jich nadělám spousty. Karma + :)

0 0
možnosti

doriana_

24. 11. 2010 12:40
Cha,cha,

co já jsem zažila na netu, to by bylo na knihu! Blahopřeju, že Vám to vyšlo, ale já tomu nevěřím, pouze že bych hledala někoho HODNĚ divného nebo ženatého, co si masíruje ego tím, že si čas od času odskočí z manželské postele...Možná to bude tím krajem, kde žiju....V těch ostatních je nějak víc lidí a nějak "normálnějších"...

0 0
možnosti
JK

Jakub Kunčický

25. 11. 2010 0:53
Re: Cha,cha,

Mohu se zeptat, co je to za kraj ? :-) Jinak přesně to co píšete se stalo mé kamarádce, sice si její "princák" neodskočil z postele manželské nýbrž obyčejné, ale i tak ;-) je tam takových opravdu plno, až je to skoro děsivé ...

0 0
možnosti
MP

Mady74

24. 11. 2010 12:29
Mě to vyšlo:-)

Tak já jsem se s jedním pánem seznámila před 3,5 lety díky netu a to mi bylo 33 a měla jsem z minulého manželství 2 děti. No a letos v srpnu jsme se vzali... Tak já nevím.. já myslím, že je to prostředek k seznámení jako každý jiný. Jen to člověk nesmí brát moc vážně, ve smyslu: teď a nebo nikdy:-). Jestli to má klapnout, tak to klapne:-)

0 0
možnosti
JK

Jakub Kunčický

25. 11. 2010 0:51
Re: Mě to vyšlo:-)

Dobrý den, taktéž vám gratuluji k úspěšnému nalezení ;-) taky nezapomínejte, že jste se dali dokupy před 3,5 lety (pro mě to jsou roky 4), leccos se od té doby změnilo a to spíše k horšímu ... proto tento článek ... přesto věřím, že se vyjímky najdou a souhlasím, že to je jeden z mnoha způsobů k seznámení ;-)

0 0
možnosti
Z

zemanka01

24. 11. 2010 2:14
Něco málo

No,tak já jsem jedna z těch šťastnějších. Před necelými 6-i lety-to mi bylo 36 jsem si (za pouhých 7kč) přes mobil poslala inzerát do jednoho časopisu. Nějakým,nevím jakým způsobem se můj inzerát dostal na seznamku na teletextu. A čirou náhodou si ho přečetl jeden velmi příjemný 39-letý pán. Ač úplný abstinent,tak večer byl zapíjet smutek z nedávného rozchodu s přítelkyní. A tak společensky unaven v noci bloumal po teletextu,až narazil na seznamku a v tom alkoholovém opojení zkusil odepsat na první inzerát,který ho zaujal,protože jsem se prezentovala jako metalová fanynka. Mě zase pro změnu zaujala jeho odpověď a tak jsme si nějaký čas-něco přes měsíc-psali a volali a pak jsme se sešli. Zde podotýkám,že jsme ještě neměli telefony s foťákem,takže jsme celou dobu nevěděli,jak ten druhý vypadá. Ale všechno vyšlo krásně a brali jsme se před třemi lety. Myslím.že tohle je hodně o štěstí. :-)

0 0
možnosti
JK

Jakub Kunčický

24. 11. 2010 10:15
Re: Něco málo

Tak to teda velká gratulace, doopravdy jedna z nejšťastnějších, tady hrál velkou roli osud, náhoda, štěstí a přirozená karma :-) doufám, že Vám vše vydrží a přeju hodně štěstí do budoucna :-)

0 0
možnosti
PH

petrph

24. 11. 2010 1:47
co je na tom divného?

Každý ať se seznamuje jak chce. Pro mnohé je asi lepší si vybudovat kontakt v klidu přes internet než křičet na potenciálního partnera informace na přehlučené diskotéce a spíše odečítat jeho odpovědi ze rtů skrze kakofónii decibelů. To asi na víc než "seš príma buchta" a "nešla by jsi se mnou za roh" nevydá...

No a že je nyní na internetových seznamkách více těch co hledají vážný vztah a svěřují se i se svými citovými neúspěchy, zatímco už odpadává generace co do toho šla ve stylu "nevaž se, odvaž se", prvá láska na celý život , tedy na jednu noc???To je snad dobře ne?

Neboli, ono při hodnocení seznamky platí stejně jako v každém krámě, když se ti zboží nelíbí, tak ho nekupuj ale ani nekritizuj.- jdi si jinam. Třeba pří jde někdo jiný komu se zalíbí....

:-)

0 0
možnosti
JK

Jakub Kunčický

24. 11. 2010 10:18
Re: co je na tom divného?

Existují i jiné kulturní akce, než které zmiňujete (kakofónie decibelů, kde se dá pouze odečítat ze rtů), jsou i poklidnější koncerty, výstavy, divadla a tak dále. Všude se dá na někoho natrefit. Citové neúspěchy beru - citovou depresi, která jde z inzerátu cítit odmítám. Když se chci seznámit, musím přece hodit negativní emoce za hlavu a nenechám se jimi ovládat, není to pravda? Když se to někomu líbí, ať si tam chodí a když se mi v krámu nelíbí, nekoupím si a kritizovat budu stejně, nevidím důvod, proč ne, když mám na nějakou věc téměř negativní názor. Vám kdyby se něco nelíbilo, nemyslím si, že by jste "šel nakupovat jinam", aniž by jste si nerýpnul ;-)

0 0
možnosti
TF

Tomáš Fojtík

24. 11. 2010 0:56
No...

Jsem zaregistrován na jedné české seznamce obsahující krom domény pět písmen ;) A je to bída. Buďto tam jsou nezajímavé naivní slečinky a nebo ženy bez půvabu. Jen málokdy narazím na někoho milého a zajímavého. Nevím, jak se tam dá seznámit, nezkouším to, jsem tam asi tři měsíce spíš ze zájmu a zvědavosti, jak to tam probíhá, ale místy jsem fakt zděšen.

A teď polemika s článkem: matky s dětmi. Vaše představa je trošku naivní. Lidé se rozcházejí, ať už mají děti nebo nemají. Samozřejmě to je pro to dítě nepříjemné, ale proto ty dámy hledají partnera, aby děcko mělo tatínka. A nebylo by pro to dítě stejně stresující žít v rodině, kde se ti dva nenávidí?

0 0
možnosti
JK

Jakub Kunčický

24. 11. 2010 1:02
Re: No...

Zájem a zvědavost, vidím, že tam oba chodíme ze stejného důvodu :-) Já nemyslel matky dospělé, třeba už po rozvodu apod., já myslel matky úplně mladé, mnohdy ještě takové, které nejsou plnoleté ;-) Vy jste mě nepochopil, musím být v článku přesnější ... samozřejmě, že se rozchází pro dobro všech tří zúčastněných ;-)

0 0
možnosti
JN

DahliaPinata

24. 11. 2010 0:43
Chybička

Stránky se změnilY, perly položilY, všechnA písmena... jen pro příklad. Já jsem starší generace, slovo "roztodivných" mi vůbec nepřipadá divné, možná maličko knižní, ale to může být záměr autora. :-) Anglické výrazy v textu moc ráda nemám, ale rozumím jim (přestože jsem ta starší generace ;-)). Ta narážka na slovenštinu byla podpásová, uznávám. My (tedy starší generace) celkem dobře ovládáme slovenštinu a víme, že i/y v přísudku neřeší.

0 0
možnosti
JK

Jakub Kunčický

24. 11. 2010 0:59
Re: Chybička

Ou, teď se doopravdy stydím, musím na tomto ještě hodně zapracovat ;-) a to jsem si vždycky myslel, že jsem proti některým případům na tom ještě hodně dobře - omyl ... slibuji, že se do příště polepším ... tu narážku na slovenštinu vůbec neřeším, vzhledem k tomu, jak jste mi pomohla (za ten mužský rod předtím se omlouvám, podle přezdívky jsem pohlaví nepoznal) ;-)

0 0
možnosti
PJ

PájaZítra

24. 11. 2010 0:41
K seznamkám

Mě zarazilo, kolik za 4 roky co jsem seznamky vynechával, na nich přibylo cikorek. To si z dávek nakoupily počítadla, nějak se dostaly k internetu a roztahujou se po seznamkách? (tvrdý -y páč myslím "ony" jako baby s hnědou kůží)

0 0
možnosti
PJ

PájaZítra

24. 11. 2010 0:49
Re: K seznamkám

Ještě doplním, že prohledávám věkový kategorie přiměřeně ku mě, tedy 35-42 let, jaký % tmavoobčanek se vyskytuje v mladších nevím, ale možná i víc než těch jejich mamin. Ne že bych byl nějakej rasista, ale prostě nepřizpůsobivý nemám rád. A hodně.

0 0
možnosti
JN

DahliaPinata

23. 11. 2010 23:55
Chybička se vloudí

"...nechybí plno roztodivných smajlíků, gramatických chyb"  Shoda podmětu s přísudkem vám nic neříká? Nebo se do češtiny snažíte vpašovat pohodlné slovenské prvky?

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1118x
Jsem obyčejný kluk, který by bez své práce, elektrické kytary (drahá Eleanor), klávesnice a skleničky dobře vychlazeného Jägermeistera nedal ani ránu. Miluji kritiku všeho, co dělám, proto doufám, že se mi dostane hodně kritiky i ohledně mých článků.