Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Věta, kterou jste ve svém článku uvedla "Obava, že by můj zaměstnanec mohl být schopnější než já, je opravdu velkým strašákem." Je větou zcela zásadní a neplatí jen ve školství. Tato skutečnost sdružuje slabé v ponuré kolektivismy  a vytěsňuje na pokraj naší sociálně pečovatelské země rozum a osobnosti. Svoboda je deformována na rovnostářské myšlenkově prázdné smrtící regulační programy. To, že je tomu ještě po  25.letech od listopadu 89 je důkazem toho, jak je společnost socialisticky nadále soudržná, bezcharakterní.

0 0
možnosti
Foto

Státní učitelé jsou největší škodnou v naší společnosti, protože jejich úlohou je především  indoktrinovat své žáky.  Mnozí učitelé to ani nechápou, protože sami byli indoktrinováni a to k čemu děti vedou pokládají za správné.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1002x
Absolventka Pedagogické fakulty OU a certifikovaná koučka. Vždy pracovala s lidmi - ať už s dospělými během svého managerského působení ve výzkumné agentuře a nebo s dětmi jako učitelka základní školy. V současné době se věnuje své poradenské praxi (učení, rodičovství, výchova, kariérní a osobnostní růst, vztahy, komunikace), působí také jako firemní kouč. Autorsky přispívá do Rodiny a školy a odborně spolupracuje s redakcí časopisu Maminka.

web: http://www.koucink-uceni-seberozvoj.cz

Seznam rubrik