Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karel

10. 2. 2008 16:52
Zrušit ČT

Česká televize si zaslouží označení Paroubkovize! Jediné řešení - rozpustit tuto bandu a založit novou, malou a korektní televizní společnost s jasně stanoveným úkolem a rozpočtem! A bez reklam!

0 0
možnosti
A

kulhánek

12. 2. 2008 17:47
Re: Zrušit ČT

Zrušit,ale bez náhrady.Peníze na nezávislé pořady a dokumenty se budou přidělovat granty,všem :-)

0 0
možnosti

peters

7. 2. 2008 23:04
No a co, ať filmujou - budou tantiémy !

Až mě taková kamera nafilmuje v "podroušeném stavu" a někdo to zveřejní, aspoň dostanu tantiémy (á la Cruise).

0 0
možnosti
PV

Alcator

6. 2. 2008 10:21
Roviny problému

Celá "kauza" má několik rovin, a záleží na tom, jak si je každý z nás vnitřně porovná (jejichb závažnost), zda nám to bude vadit nebo ne.

Jedna rovina je, že v hotelu je bezpečnostní kamera, která má primárně chránit majetek hotelu a hotelových návštěvníků, a přesto byly tyto záběry uvolněny na veřejnost, ačkoliv k žádnému ohrožení majetku hotel.hostů nedošlo.

Druhá rovina ale je, že ačkoliv si náš prezident hraje na distinguovaného gentlemana a s oblibou poukazuje na nejrůznější "podezřelé" skutky představitelů ČSSD či svého protikandidáta Švejnara, zjevně poslal svého lokaje, aby šel vyjednávat se značně kontroverzní postavičkou, z jejíž dílny například vyšel pamflet "Operace olovo".

Uvědomme si, že místo kamery tam mohl být nějaký svědek s mobilem a pány natočit jím. Nebo tam mohlo projít pět podnikatelů, a všimnout si, kdo že si to tam dává schůzku.

0 0
možnosti
PV

Alcator

6. 2. 2008 10:23
Re: Roviny problému

Moderní informační technologie přitom už dávno umožňují komukoliv, kdo se bojí o své soukromí a bojí se špiclování, aby přes internet navázal naprosto neodposlechnutelné spojení s kýmkoliv a nerušeně si s ním "povídal". Jestliže jsou vyjednavatelé tak blbí a lakomí, že si dávají rande ve foyer hotelu, místo toho, aby si jako správní milenci koupili dva pokoje a pak jen v ručníku z jednoho z nich přeběhl milenec do pokoje milenky, tak prostě "Za blbost se platí".

0 0
možnosti

Rik

6. 2. 2008 9:34
...(!)

Hned jak jsem to v televizi videl, zdesil jsem se.  Pracuji v oblasti CCTV a vim jak je citlive manipulovat se zaznamy z prum. kamer. Pristup k temto zaznamum navic ma vzdy urcity pocet osob. Takze zjistit kdo poskytl zabery televizi neni tezke. O tom ze je to nelegalni uz ani nemluvim.

0 0
možnosti
WD

wildge

6. 2. 2008 9:22
Pokud se budou

sledovat vsichni politici na kazdem jejich kroku, nebudu proti. Je to takova verbez, ze by meli byt sledovani 24 hodin denne. Otazkou je, kdo by je mel sledovat.

0 0
možnosti
T

TurboFrank

6. 2. 2008 8:44
Pane Kulhánku, pokulháváte v češtině.

Jinak předpokládám, že jste velice silně protestoval, když jistý poslanec Ivan Langer umožnil únik tajných materiálů a dostal za to symbolickou pokutu. Neprotestoval?Pak se ptám proč?  Dnes jsou kamery téměř všude a bude hůř. Stačí se podívat ke vzoru evropské demokracie-UK. Jestli někdo něco porušil, nechť o tom rozhodne soud a ne soukmenovci z ODS. Teď nevím, jestli kameraman z ČT při tenise taky neporušil zákon, když zabral Topolánka a tím dokázal, že jeho řidič porušil silniční zákon. Pokud byste protestoval i proti jiným zveřejněným materiálům natočených skrytou  nebo průmyslovou kamerou, tak s vámi souhlasím. Ještě zbývá dopilovat tu mršku češtinu. Ve škole jste tomu moc nedal, že?

0 0
možnosti

Jura

6. 2. 2008 9:16
Re: Pane Kulhánku, pokulháváte v češtině.

Souhlasím s tebou, lépe bych to nenapsal.To je tak, když má autor článku modrý mozek.

0 0
možnosti

pallo

6. 2. 2008 8:17
a jen do ČT

Myslim ze tady se autorivi nejak nelibi CT, protoze NOVA a Prima tedy muzou zabery pouzivat . Jinak jsko slusny clovek, ktery nepacha trestnou cinnost se nemusim bat ani prumyslovych kamer ani odposlechu. Jinak je doba elektroniky kdy vsichni platime kartou a pouzivame mobily a pritom se bojime vekeho bratra, ani lidi nevito ce tochnika skyta za moznosti

0 0
možnosti
L

loginname_

6. 2. 2008 9:01
Re: a jen do ČT

Proč nesouložíš před kamerou? Přece nemáš co skrývat :-©

0 0
možnosti

Radovan

6. 2. 2008 7:28
řešíte kraviny...

Pokud se chovám zákonně a morálně, nemají ty kamery co natočit ! Na to tak nějak zapomínáte.

Takže slušnejm lidem kamery ničím nehrozí... Ale chápu, že bát se "velkého bratra" je prostě IN..... šašci ....

0 0
možnosti
AT

pája_

6. 2. 2008 7:54
Re: řešíte kraviny...

Tys třeba nikdy nechcal u chodníku za keřem? Až se záběry tvého močícího miniptáka octnou na netu, určitě nad tím mávneš rukou, že jako slušného člověka tě přece kamery vůbec neohrožují.

0 0
možnosti

kocour

6. 2. 2008 6:08
A co se divíte,

když Česká televize dávno je jedno z našich mocenských center a dnes už se ani příliš neobtěžuje to skrývat? Je pak celkem logická otázka, kdo je v této zemi víc: zvolený parlament a vláda mající jeho důvěru, nebo nikým nezvolená Česká televize?

0 0
možnosti

Jita

6. 2. 2008 1:44
autorovi

ráda čtu vaše články a kdyby byla lepší interpunkce, byla bych naprosto šťastná:-) nemyslim to nijak zle, ale jsem hrozně háklivá na chybějící mezery za čárkama a případná mezera před čárkou je pro mě ještě větší utrpení. doufám, že to vezmete jako drobnou radu, co by zde šlo vylepšit:-)

0 0
možnosti

kulhánek

6. 2. 2008 9:50
Re: autorovi

Děkuji, polepším se.V ťukání do klávesnice nejsem nejlepší a často mi přeskakují i písmenka.;-D

0 0
možnosti