Strana zelených - eko daně - pako daně

Tak nám strana zelených s Bursíkem v čele zavádí nové a nové daně.Daně nejsou populární NIKDY ,tak se využívá módní spojení EKODAŇ.Všimněte si o kolik lépe toto spojení vypadá a navozuje pocit něčeho pěkného a potřebného.  Ve skutečnosti PAKO DANě se snahou nenápadně a plíživě zdanit veškerou činnost lidstva na výši, kdy se již nevyplatí cokoliv dělat ,natož vyrábět .A tím dosáhnout nejvyšší mety ekonebe, eliminovat činnost ldstva ,které je pro eko.... tou největší překážkou v dosažení harmonie přírody.Základní předpoklad každého správného EKO... je - člověk je jedinný škůdce přírody a čím méně člověk dělá tím méně škodí,ideální stav je tedy jednoduchý : člověk není - tudíž nedělá- proto škodit nemůže.

Na základě pěkných a nezpochybytelných snah o ochranu přírody ve stylu  výchova k úctě k přírodě a snahy o minimalizaci zbytečných a škodlivých zásahů do přírody.

Vznikly politické strany s EKO nálepkou, které ovládají povětšinou levicově orientovaní lidé s vidinou lepšího EKOLOGICKÉHO světa který vybudujeme za každou cenu i proti vůli všech.A díky vnitřnímu přesvědčení levicové duše,je změna možná pouze formnou nátlaku vyhlášek nařízení, zákazů a příkazů.

 Jednou z nejúčinějších forem je zdražení neodpovídající činnosti a zboží na takovou úrověň, aby si ji mohla dovolit jen hrstka lidí, a většina se jí vzdala nebo za ni krvavě zaplatila.

 Naše čeká strana zelených se však díky své impotenci a neschopnosti stanovit (alespoň pro své potřeby) postupné kroky k odstraňování nejhorších následků lidské činnosti, snaží odstranit všechny najednou a nejlépe hned , bez ohledů na následy  takového postupu.

 V Energetické politice se schizofrénie SZ projevuje naplno:

 jsme zásadně proti atomové energii

elektřina není ekologická- vyrábí se z uhlí a tak ji zatížíme EKODANÍ

uhlí je neekologické - zatížíme ho ekodaní

plyn je trochu lepší- ale zatížíme ho ekodaní,protože ho na světě ubývá

dřevo je ekologické a doporučujeme  s ním topit - ovšem kácet stromy je neekologické a brání tomu,ekodaň zavedme formou polatku za komín ,protože vesnice jsou zamořené splodinami

Větrníky jsou ekologické - dotujeme výrobu elektřiny z větrníků,postavit se ale nemohou protože blokujeme výstavbu větrníků (hyzdí krajinu,zabíjí ptáky a ruší zvěř)

solární energie je výborná - do chvíle kdy chce někdo postavit větší sluneční elektrármu protože hyzdí krajinu(díky malé účinnosti je potřeba velká plocha)

 Z toho vyplývá - EKO-PAKO - DAŇ  zavedeme na všechny způsoby výroby energie kromě těch které podporujeme, ale blokujeme jejich výstavbu.

 

Autor: Martin Kulhánek | sobota 2.2.2008 20:34 | karma článku: 34,05 | přečteno: 1720x