Soudruzi komunisti, mám jednu otázku:

  Když bylo za komunistů tak krásně a dobře, ekonomika šlapala, lidé byli spokojeni……PROČ jsou tedy všechny komunistické státy na světě( včetně nás a ostatních bývalých) na tom tak špatně?  

Kdysi se říkal jeden „soudružský“ vtip:

Jaký je rozdíl mezi českým a americkým důchodcem? Žádný, oba si můžou dovolit zajet na dovolenou na Máchovo jezero.

 

A když jsme se komunistů konečně zbavili, rozhlédli se po světě a zjistili jsme jak na tom jsme špatně.Z krásné prosperující země na špici světového průmyslu jsme se stali zdevastovanou a zanedbanou zemí se stokami místo řek a otrávenou přírodou( třeba Krušné hory)

 

19 let se snažíme dostat zpět naši vlast do čela nejúspěšnějších zemí.A i přes značné problémy se nám to daří.

 

Od nástupu soudruha komunisty( člen ÚVV) Paroubka k moci, se nás snaží Paroubek spolu se svými bývalými komunistickými soudruhy v dresu ČSSD i soudruhy z Kč(M) posunout zpět do toho smrtelného „ráje na zemi“ v ideologii komunistů.

P.S. dovětek kvůli některým v diskuzi: Proč bývalí komunisté,dnes současní politici v dresu ČSSD, tak pečlivě skrývají svoji hvězdnou minulost a jejich životopisy začínají až kolem roku 1991?Proč se hrdě nehlásí ke svému členství v KSČ a ke svým managerským úspěchům na pozicích vládnoucí strany?Případně ke spolupráci s elitní jednotkou STB, která si lidi ke spolupráci pečlivě vybírala?

Autor: Martin Kulhánek | sobota 22.11.2008 19:53 | karma článku: 37,38 | přečteno: 2584x