Soudruhu Paroubku - co jste čekal?

Prosté letící vajíčko dokáže nevídané věci.Paranoia, lhaní a výmysly Páně Paroubka se vyšplhaly do stratosférických výšin.Vše pro slavné vítězství a pevné uchopení moci s komunisty po boku. Jen taková „drobnost“ - Vůdci Paroubkovi stále nedochází – může si za vše sám.  

 

Od doby kdy se sametovou revolucí sesazený soudruh Paroubek propadl z výšin komunistické hierarchie a vlivných postů na pouhého radního Prahy, uběhlo už spousty vody.

 

Náhlým a nečekaným nástupem do funkce premiéra se konečně dostalo Paroubkovu egu to „správné“ ocenění jeho vlastní velikosti.Bohužel volby prohrál a skončil v opozici, díky vlastní překombinované politické hře nedostal ani cenu útěchy předsedy poslanecké sněmovny – a nastalo peklo.

 

Všichni zlí a proradní lidé, novináři, ODS, voliči pravice, komunistů a i každý z ČSSD, kdo neprojevil dostatečně servilní postoj k Vůdci a jeho nápadům – byl škůdce a vyvrhel.

 

Předvolební kampaň s heslem ODS mínus se ještě dala považovat za sice hloupou a bezobsažnou kampaň, která sice nepřinášela vlastní nápady a řešení , jen negaci a líbivá hesla, ale v rámci politiky poměrně standardní( od dob Zemana a „spálené země) a bohužel relativně úspěšnou.

 

Vše v pozdější době se již neslo ve zcela jiných intencích.

KAŽDÝ kdo bezvýhradně s Vůdcem Paroubkem nesouhlasí je zrádce, zpátečník a vyvrhel a musí s ním být takto zacházeno.Čistky ve vlastních řadách, vytahování korupčních skandálů na vlastní členy, kteří se nepodrobili Vůdcovu přání, vyvrcholily prozatím 4 milionovým úpisem poslušnosti k Vůdcově pravé ruce Rothovi.

 

Útoky proti největšímu konkurentovi v politice se staly dennodenní realitou a tiskové konference se už nedají spočítat ani v denním čase.Argumenty zcela nahradily pomluvy a očividné lži, kvalitu vystřídala kvantita s heslem – jedno co se poví dnes, hlavně dostatečně nahlas a často.

Obcházení zákonů či jejich porušování „sociálními“ politiky se stalo normou a v některých případech přímo „čestnou zásluhou“.Snaha o dodržování zákonů ze strany úředníků a soudců pak vyvolala nenávistnou reakci a veřejné výhružky soudkyni i všem úředníkům, kteří se odváží hájit právo.

 

V téhle atmosféře strachu,nenávisti a třídního boje proti „kapitalistům“, kterou Paroubek tak dlouho a usilovně šíří…………

 

Přijdou dva lidé a hodí si rajčátkem a vajíčkem.

 

Vcelku standardní, i když ojedinělá akce protestu ………..

( Havel s vajíčkem, Bush s botou i další politici by mohli vyprávět)

…………dostala nádech lidové zábavy AŽ PO trapném a bezdůvodném zapírání a lhaní co a jak se stalo.

Pak už stačilo jen vzteky rozkopnout plato vajec, nevinně položené k nohám a návdavkem pár obhroublých slov a posměšky o neschopnosti se alespoň  trefit…………………

 

A světe div se, reakce na sebe nedala dlouho čekat…….každý slušný psycholog Vám za pár korun vysvětlí PROČ.

   

P.S. Vaše reakce, žádosti premiérovi a ministru vnitra o ochranu,  žalobné dopisy předsedovi Evropské Unie, výkřiky o ohrožení demokracie, ani materiály bezdůvodně obviňující ODS z „akce vajíčko“ profesionálně zpracované vaší PR agenturou a připravené před dnešním „Andělem“ to NESPRAVÍ.

 

P.S.P.S. Dobře na to šel dnes soudruh Havel, pokleknutím před možného vajíčkoházeče s kytkou v ruce, mu sebral vítr z plachet a jen naprostý ignorant by v té situaci hodil…..

bohužel zrovna od soudruha komunisty Havla, mělo to gesto dost odpudivou příchuť.

    

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Kulhánek | středa 27.5.2009 20:35 | karma článku: 40,49 | přečteno: 3026x