Soudruh Fischer nechce jednat s vědci – prý moc hlučí v ulicích

Holt starého psa novým kouskům nenaučíš.Jednou komunista-stále komunista, Pseudovědecké materiální poznání a ovládání světa skrze „osvícené“ vládce má prostě zažrané pod kůží a nikdy se toho  nezbaví. Statistický úřad, který vedl, než si odskočil do premiérského křesla, ročně spotřebuje 1 MILIARDU korun.

Za tyto neskutečné peníze statistický úřad nabobtnal pod vedením Fischera do neuvěřitelných rozměrů a každým rokem po nás požaduje více a více informací, které musíme zpracovat, vyplnit a odeslat pod výhrůžkou trestu.

20 až  30 stránkové formuláře plné neuvěřitelných požadavků, různé čísla a sumáře které se musí ručně připravit a vyplnit, protože jsou neustále nové a žádný software je není schopno vyplnit.Navíc by to ani nešlo, protože  požadavky na sčítání „jablek“ s „hruškami“ spolehlivě odvaří každý počítač.

 

Pokaždé, když dostanu obálku od statistického úřadu, se osypu a vyskáčou mi vyrážky po celém těle.Tolik ztraceného času a navíc zbytečně.Všechny požadované informace už státu každý pravidelně posílá přes finanční úřad,sociálku a podobně.

Jen je neumí zpracovat.

 

Holt není nic jednoduššího než vytvořit zákon a donutit všechny zbytečně skákat a vyplňovat a vyplňovat, než vytvořit systém, který by data jednoduše shromáždil z dostupných zdrojů.

 

A stojí nás to každý rok MILIARDU.A nic to nepřinese, žádné zlepšení, nebo zefektivnění státních služeb, vždyť nikdo ani neví kolik je vůbec úředníků ve státní správě.

 

 

P.S. Kvůli polovině rozpočtu ČSÚ se bouří vědci a Fischer s nimi jednat nebude, protože „hlučí na ulici“

 

Autor: Martin Kulhánek | čtvrtek 8.10.2009 18:33 | karma článku: 16,08 | přečteno: 1395x