Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

CarolusIV

11. 8. 2008 12:15
Jsem PROTI loupeži Kosova,

jsem PROTI financování albánské narkomafie evropskými plátci daní, jsem PRO radar, PRO likvidaci arabských teroristů kdekoliv na světě, jsem PRO likvidaci Sadáma a jeho armády, jsem PRO likvidaci talibánských vrahů,

obávám se, že Gruzínci v tomto konfliktu silně přestřelili, neznám historické souvislosti. 

Šťastná země, která je etnicky čistá, bez menšin.

0 0
možnosti
D

duhastrecht

10. 8. 2008 19:38
Přesné vystižení

postojů našich rusofilů...

0 0
možnosti
A

antizelenka

10. 8. 2008 17:49
no hezky se to poslouchá

ale:

a) v případě nutné rychlé reakce (obrany)se má čekat až se každý pořádně rozmyslí? asi už bude pozdě

b) co Švýcarsko, to nějak nesedí ?

0 0
možnosti
V

Vikina

10. 8. 2008 16:21
Článek je slabomyslný

blábol, demagogicky smíchávající jablka s ovsem. Je z dílny stejných pomatenců, kteří se potřebují hlavně zviditelnit, o věc samou už tak nejde. Hlavně, když si mohou dokázat, že existují. Proto se nedivím, že zde přispěl Kostlán ("brilantní článek") i se svou nezbytnou dávkou sprostostí (jinak to zřejmě neumí) paní profesorka Tydlitátová.

Vám ostatním se divím, že na takový hnus, ať už fandíte té či oné straně, vůbec reagujete. Nechte je bez odezvy a uvidíte, jak rychle skončí podobní ješitové v propadlišti zapomenutí.

0 0
možnosti
A

antizelenka

10. 8. 2008 16:34
Re: Článek je slabomyslný

je hezké, jak se nejvíce ohánějí zde v přízpěvcích ti na které byl článek hlavně myšlený

, že Viki;-Dno?

0 0
možnosti

O.Sindler

10. 8. 2008 13:47
ENTER

Sundejte si z enteru tu cihlu ;-D

0 0
možnosti
VH

Totedyne

10. 8. 2008 13:29
podporuji ruský postup

Já třeba obhajuji taky postup Rusů, ale většina bodů z článku na mne nespadá.

Nejsem zcela proti uznání Kosova, neuznání nic nevyřeší, stejně jako nic nevyřeší, když Abcházie a Osetie zůstanou formálně v Gruzii. Nejsem proti všem akcím Izraele, spíš naopak často jsem na straně Izraele, ale nic tam není tak jednoduché, někdy je na vinně i necitlivá izraelská politika. V Iráku nelze mluvit o jednotném postupu USA a většiny světa, zpočátku USA nedbali na negativní reakce. V žádném případě nepovažuji postup v Iráku a v Afganistanu za největší zločin.

Vybombardování Čečenska nepovažuji za správné. Souvislost Gruzie s rokem 1938 u nás není, protože Beneš nedal příkaz k vybombardování žádného německého města. Kdyby takový příkaz dal, pak by podle mne měl Hitler nárok oblast obsadit mírovými jednotkami.

0 0
možnosti
MT

tuccy

10. 8. 2008 14:03
Re: podporuji ruský postup

K vybombardování jakého Ruského města dal Saakašvili příkaz? Jinak ČS armáda a četnictvo musely během Sudetské krize často zasahovat ozbrojenou mocí.

Kromě toho se zdá že Gruzínský útok byl až následkem opakovaného porušování příměří - ale vlastně si měli Gruzínci uvědomit, že když se Palestinské ostřelování Izraele raketami nebere v jistých kruzích jako agrese, tak že se tak v těch kruzích nebude brát ani Osetské ostřelování Gruzínských vesnic.

0 0
možnosti
FK

František Kostlán

10. 8. 2008 13:10
Pane kolego, díky

Brilantní článek a skvělé připomenutí toho, jaké stopy na myšlení zanechal bolševik na některých "vyspělejších jedincích" :-).

Dávám samozřejmě karmu.

0 0
možnosti
KS

Harry_sportsman

10. 8. 2008 21:19
Re: Pane kolego, díky

Pane Kostláne, když ze sebe děláte velkého "demokrata",  tak nechápu, proč pod články na vašem blogu není umožněna diskuse. Nechováte se náhodou právě vy jako ten bolševik ? :-)

0 0
možnosti
LL

luko5

10. 8. 2008 12:44
Geneze války (neúplná )

Já bych to shrnul takto: Teroristy a posléze agresory jsou v prvé řadě ti, kteří nerespektují či odmítají referenda, které jako jediné mohou nanejvýš demokraticky rozhodnout o sebeurčení obyvatel v dané oblasti! Místní politici a mezinárodní společenství musí zajistit regulérní průběh plebiscitu a pak, bez výhrad – padni komu padni, přijmout vůli místních obyvatel.

Teroristy a posléze agresory jsou principiálně ti, kteří povolávají do zbraně své spoluobčany proti jejich vůli. Násilná mobilizace či povinná vojenská služba je výchozí a nanejvýš nebezpečnou agresí proti prvotní svobodě jednotlivce. Člověk má nezadatelné právo se, v případě fyzického napadení, bránit. Je nanejvýš zřejmé, že násilné povolání do zbraně, bez dobrovolného souhlasu dotčeného, je aktem prvotní agrese, která ve většině případů, předchází aktu sekundární agrese. Je nezcizitelným právem každého jednotlivce se, i v tomto případě, bránit.

0 0
možnosti
LL

luko5

10. 8. 2008 12:55
Re: Geneze války (neúplná )

*která, *jediná

Teroristy a posléze agresory jsou dále ti, kteří zneužívají povinné daně k nepřiměřenému zbrojení. Takto vzniklá vojenská mafie má v sobě zakomponované prvky a praktiky, ne nepodobné drogové mafii. Ovšem díky většímu provázání se státní mocí, je nepoměrně nebezpečnější.

0 0
možnosti
IV

Ivo Vašíček

10. 8. 2008 12:34
nejenže jste demagog, ale navíc lžete

nebo považujete své doměnky za pravdivé

Faktem je, že mnoho hlupáků a fanatiků má jednostranné názory, které jste vyjmenoval. Jiní hlupáci a fanatici mají názory zcela opačné. Uznání samostatnosti Kosova bylo fatální chybou, stejně tak tzv. humanitární bombardování Srbska a Černé Hory. Byl tím vytvořen precedens, že lze ignorovat suverinitu států a rezoluce OSN jsou bezcené cáry papíru. Na druhou stranu jsem rád, že jsme v NATO. USA prostě jednají a každé jednání občas přináší chyby - kdo nic nedělá nic nepokazí. Obě situace (Osetie a Kosovo) nelze bez zkreslení popsat pár slovy. V obou případech je to však eskalace násilí, kterou vítězně završí ten nejsilnější v daném teritoriu.

0 0
možnosti
SP

pasacek

10. 8. 2008 12:08
Ještě bych dodal ...

... že jde o nerostné suroviny (jmenovitě např. o kontrolu ropovodu), což tak často bývá předhazováno USA. A samozřejmě o "zasahování do vnitřních záležitostí", které je nepřípustné v Číně a žádoucí v Gruzii. Marxisté tomu říkají třídní hledisko: zatímco jedni mají právo dělat cokoliv, druzí mají jedině právo: chcípnout. Lenin říklával, že skutečnou zásluhou pro proletářskou revoloci není ušlechtilost, ale naopak nějaké pořádné svinstvo. A šíří se to...

0 0
možnosti
  • Počet článků 155
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1530x
Zastánce osobní svobody a odpovědnosti za své činy.Mám rád přírodu,sport,knihy,svou ženu a své děti.

Seznam rubrik