Reakce na Paroubkův nenávistný článek

  Nemá cenu ztrácet čas dlouhým psaním, jen jsem okomentoval jeden jeho poslední výplod.Bohužel nepředpokládám, že s jeho  skalními „kotlovými“ fanoušky cokoli pohne a donutí je zapojitšedou kůru mozkovou do nějaké smysluplné činnosti. 

Následující věty nejsou z Marsu, to se jen soudruh Vůdce rozohnil a napsal předvolební článek.Převzato z oficiálních webových stránek ČSSD:( v závorce jsou moje poznámky k výrokům Vůdce) A teď k tomu vajíčková válka. Myslí si volební štáb pana Zahradila, že je to opravdu dobrý nápad? ( HÁZEL SYN čelního představitel ČSSD – BUDE OMLUVA za pomluvu? ) Kdo seje vítr, sklízí bouři. ( PŘESNĚ –ty spousty reakcí v tisku i na blogu , jsou reakcí na Vaše proslovy a činy, NEJSOU placeny PR agenturami jak všude tvrdíte – to je spíše Vaše metoda)  Chápu, ODS se nedaří mítinky s občany. „Koncert pro Mirka“, jehož se zúčastnili přední interpreti populární hudby, ohlášený s velkou pompou billboardy a v tisku, dopadl návštěvnickým fiaskem. Na Václavském náměstí na tuto akci dorazilo jen několik set lidí. Tolik lidí dorazí na politický mítink ČSSD běžně ve středně velkém českém a moravském městě!

( k tomu jen dodám, že  já na mítinky nechodím, protože pracuji a musím se uživit) 

 

Ostatně, na mítinku ČSSD v Plzni, kde po mně vrhači neúspěšně hodili dvě vajíčka, bylo asi dva tisíce lidí, o tom ovšem už nikdo nenapsal. Proto museli házet z velké vzdálenosti, a tedy nepřesně, protože se jim nechtělo jít do „kotle“ pod tribunu. Tam by se ovšem asi jít neodvážili, aby nedošlo k výkonu „lidové spravedlnosti“. ( TO JE PŘÍMÝ VÝSLEDEK Vaší politiky – NENÁVIST A ZLOBA - kdy ozbrojíte Lidové Milice pod vedením ČSSD?)Ostatně, na mítinku ČSSD v Českém Krumlově jeden rozhořčený starý muž umravnil provokatéra tak rázným způsobem, že jsem tomu nestačil ani zabránit.

 ( ALE OČIVIDNĚ SE  VÁM TO LÍBILO – ani jste to nekomentoval, ani neodsoudil – na to se můžeme těšit i nadále? Kdy bude první vážně zraněný? Nepřipomíná Vám to bojůvky NSDAP???)

 

Volební štáb ODS a jeho ozvěna – pravicoví novináři – se snaží před volbami do Evropského parlamentu zvrátit jasný trend ve veřejném mínění. Používají k tomu prostředků, které přivedou 5. a 6. června do volebních místností ještě více odpůrců ODS a jejich dryáčnicích metod. Teď si přeji jen jediné, aby jim Pánbůh tu hloupost zachovati ráčil. (  k tomu není moc co dodat – možná by opravdu pomohlo vyšetření na psychiatrii) 

 

článek pana Paroubka  byl otištěn v deníku Právo dne 20. května 2009( a je na webových stránkách čssd) 

( v závorkách poznámky autora)

 

P.S. V jiném oficiálním prohlášení Vůdce přímo obvinil ODS z vyvolání světové hospodářské krize a k tomu už není možno opravdu dodat nic jiného než poslat Vůdci dobírkou 30,-Kč na doktora + 90x60,- Kč na základní hospitalizaci.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Kulhánek | čtvrtek 21.5.2009 20:23 | karma článku: 32,28 | přečteno: 1721x