Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Martin

7. 2. 2008 16:06
drahy nohslede ods

proc bem a ods nadavali hovorkovi kdyz nehlasoval pro reformu a rikali ze by se mel vzdat mandatu ? proc ods tlacila na kotta aby odstoupil protoze nehlasoval ? v parlamentu si mohl delat co chce

a  k pavlacove politice prece i znova kdyz jsme u kotta tak ods vriskala jak byl podplacen, bez dukazu, nebo kdyz topol predloni sestavoval vladu tak bez dukazu kricel jak cssd drzi poslancum devitku u hlavy (a po par dnech se ukazalo ze ji drzi spis on protoze si koupil prebehlika)

0 0
možnosti

petr stursa

7. 2. 2008 17:18
Re: drahy nohslede ods

Na koupeni prebehlika drzet devitku u hlavy?

0 0
možnosti

Tomas

7. 2. 2008 16:05
Schválně

Schválně. Pokud bude Švejnar perzidentem. Za jak dlouho jej Paroubek prokleje? Já mu nedávám ani rok.

0 0
možnosti
OZ

Vasrfal

7. 2. 2008 16:01
Prosím

jedinou svobodnou volbou je volba TAJNÁ, o to jsme 45 roků usilovali a v roce 1990 dočkali. Nevracejte se, proboha, k rusko-fašistickému stylu strachu a podlosti!!!! Kdo veřejně neposlechne Paroubka, bude mimoústavním trikem smeten a v pondělí umývá na Příkopě výkladní výlohy!!!

0 0
možnosti

nalim

7. 2. 2008 15:32
jak jinak zase blábol

pane Vy opravdu věříte tomu,že se Vaigl se Šloufem sešli úplně náhodou?-potom tedy musíte mít místo mozku z piva kostku

0 0
možnosti

CharlieStone

7. 2. 2008 15:45
Re: jak jinak zase blábol

A vy věříte, že zveřejnění záznamu bezpečnostní kamery je náhodné? Mimochodem, je protizákonné! Smí být použito pouze k monitorinku nebo k vyšetřování. Jinak by se to dfalo kvalifikovat jako zásah do soukromí. Možná by jsme si o té kostce z piva mohli povídat.

Přijde mi nedůstojné jakou špínou a praktikami se ohání obě strany. Osobně bych navrhoval bič a vypráskat je všechny. ;-D

0 0
možnosti
MU

mazlikuzlik

7. 2. 2008 15:32
....

Je to stále dokola, ale budiž...

Poslanec má hlasovat podle svého vědomí a svědomí tajně i veřejně, pokud toho v jednom případě není schopen, pak žádné svědomí nemá a těžko podle něho může volit a nebo se na něj odvolávat. - Pro mě osobně to značí, že ten člověk nemá v PS, co dělat.

Co to je? - Zelení volí jednotně Švejnara a ODS jednotně Klause? Novodobá KSČ?.- Je skutečně nepravděpodobné, že by se v jedné z těchto stran nenašel někdo (byť by to byl jen jeden jediný poslanec), kterému by nebyl Švejnar a nebo Klaus po chuti...

Mě už to nebaví a nechci spekulovat proč se "ten a ten" poslanec scházel s "tím a tím" na veřejných záchodcích. Ať volí veřejně a volič-občan, ať si sám zhodnotí, jak se mu hlasování jednotlivých poslanců, jimž dal ve volbách svůj preferenční hlas, líbilo nebo nelíbilo. Nakonec tajná i veřejná volba je volbou ústavní a tudíž demokratickou.

0 0
možnosti
RR

rezjir

7. 2. 2008 15:18
Najednou

je soudruh Šlouf panem Šloufem. Stačí když se sejde s bývalým soudruhem Weiglem, který se za socialismu živil pohádkami o imperialismu a vykořisťování.

0 0
možnosti
  • Počet článků 155
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1530x
Zastánce osobní svobody a odpovědnosti za své činy.Mám rád přírodu,sport,knihy,svou ženu a své děti.

Seznam rubrik