Paroubkovo nové 1%( procentíčko)

Vrchní přerozdělovač nám přišel s další geniální myšlenkou.Tentokráte jak zachránit sport.Prý postačí těm nejbohatším vzít jen jedno jediné procentíčko a z příští Olympiády máme zlata víc než Kanada.

Když pomineme takové „drobnosti“, jako že náš sport netrápí ani tak nedostatek financí, jako neschopní, či spíše všeho schopní( kromě řízení sportu) bafuňáři z vedení jednotlivých svazů( čest a sláva výjimkám).

 

Záhrobská, Sáblíková, Valenta a další slavní a výborní sportovci vyhrávající přes všechny problémy a „nepomoc“ od příslušných funkcionářů…………..

 

Zůstane nám opět jen předvolební komunistické slibování – sebereme BOHATÝM a budeme se mít všichni jako v RáJi.

 

Takže po stotisíciprvní  reakce na stotisící lži a plané sliby soudruha Paroubka a jeho eskadry:

 

Ani když těm nejbohatším seberete 100% všech jejich zisků, ani když i ty lidi se 100.000 platy zdaníte 95%, nebudou se mít voliči socialistického zázraku lépe a nebudou bohatší.

 

Peníze se vypaří  v dalších úřadech hlídajících vše a nic, poztrácí se v temných dírách rozdělovacího stroje a malých či větších domů  pro spřízněné kamarády……….

 

A dříve, či později dojde opět na ty chudé a nejchudší – až nebudou bohatí ani bohatší, mašinérie se vždy obrátí na ty co zůstanou.

A to budete vážení Vy, Vy kteří se třesete na nějaké to přilepšeníčko od těch darebáků bohatých……..

 

Přesně jako Komunisti okradli nejdříve milionáře, pak velkostatkáře a dále až po majitele jedné kravky a opraváře bot a stejně bylo málo a tak byla „měnová reforma“ a všichni byli chudáci.

 

Samozřejmě soudruzi teď namítnou stará historie, neví to, bylo jinak………a kecy,kecy.Nemusíme tedy chodit tak daleko do minulosti. Sociální Paroubek slibuje peníze z divident ČEZu. A schválně odkud se ty peníze berou? Ano Pepíčku , správně. I z tvojí peněženky, však elektřina zdražila za posledních pár let dost podstatně( a benzín,nafta,cigarety,alkohol,pivíčko taky zdražilo a stále je to málo)

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Kulhánek | neděle 7.3.2010 20:43 | karma článku: 31,68 | přečteno: 1438x