Paroubek ohrožuje Izrael.

Při včerejším televizním přenosu z Izraele, hrozilo reálné nebezpečí exploze páně Paroubka s ničivými následky pro polovinu města.  Chudáček, elegantně se uklidí do Izraele, aby se nemusel setkat s Riceovou a doma mu soudruzi udělají takovou hloupost, že si demonstrativně pozvou soudruha ruského generála Bužinského(z rozvědky?) do Lidového domu.

Dali tím zcela jasný signál pro všechny: Rusové jsou nám blíž a milejší než ta imperialistická Amerika.

 Dle Paroubka, to ale nebyla strategická chyba, jen taktická.(Jinými slovy, jednání a plánování s ruským generálem je v pořádku, chyba je ukázat naše postoje a plány v tuto dobu.)

Teď si na nás smlsne „pravicový tisk“ a budeme vláčeni bahnem,a pan Vondra, který komentoval toto demonstrativní setkání slovy:“ skutečně, někdy to skoro vypadá, že je část ČSSD řízena ruskou rozvědkou“ je jen opilec a hlupák .

 

Velmi poučné vstoupení pana Paroubka, ve kterém se opět ukázal jeho ohebný postoj k radaru a používání radarové otázky pouze k boji s ODS.

Myslím, že ODS by si měla taky pořídit svého Ratha, který by měl jen za úkol vytáčet Paroubka.Kdykoli je totiž nažhavený do běla, spadne maska a ukazuje nám svou pravou tvář.

  

Z prohlášení pana Paroubka k radaru:

Já nejsem proti radaru, ale většina ČSSD je proti a proto se podřídím většině.

Kdo z ČSSD bude pro radar, bude škrtnut z kandidátek a může být i vyloučen ze strany.

Nepřeji si tady americké ani ruské vojáky, ale pokud se uskuteční referendum a občané budou pro radar budeme taky pro radar, to není populismus.(8.7.2008 události komentáře)

 Populista je ten, kdo by byl přesvědčen o nutnosti vybudovat radar, ale s ohledem na odpor veřejnosti by ho odmítal.(7.7. blog na www.aktualne.cz)

 

P.S. Írán dnes(demonstrativně)oznámil nové testy raket dlouhého doletu s doletem 2.000km.Radar se má stavět cca 10 let, jak dlouho bude Íránu( a jiným) trvat vylepšení raket na potřebný dolet 3.400 km?

A rusové oznámili, že zavedou vojensko -technické opatření proti nám, ale bombardovat nás (snad) nebudou.Že by výsledek jednání v Lidovém domě?

Autor: Martin Kulhánek | středa 9.7.2008 10:41 | karma článku: 31,98 | přečteno: 1524x