Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

tromi

20. 8. 2008 9:21
zase pitomost

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
M

markr

20. 8. 2008 3:51
Oni ty voliče seženou...

protože jim je Topolánek, Julínek a Čunek naženou. Bohužel, a bojím se toho. Lidé mají krátkou paměť.

Pravice u nás není, to si jen pár pochybných existencí říká pravice, aby se něčím odlišili, jinak je to levičácká sebranka posilující pravomoce a vliv státu na úkor práv občana. A ač je mi to líto, je v tom ODS možná výkonnější, než Paroubkovci. Že ne? Jen tak si maně vzpomínám na bláboly mluvčí jakési nemocnice, kde byly oběti železničního neštěstí ve Studénce. Zákon platí, poplatky (regulační!!) se zaplatit musí. Stát nařídil a platili by i (polo)mrtví, kdyby to nezatáhnul hejtman. Komu se to nelíbí, nechť se obrátí na "nezávislý" soud. Jak pravicové...

0 0
možnosti
AM

Celebix

19. 8. 2008 23:17
Propaganda

Já vím, že je na pravicové idnes zbytečné něco takového říkat, ale Paroubek není o nic horší než ostatní politici. Jen je tak z pochopitelných důvodů (zájmy bohaté elity vlastnící velké podniky a média) mediálně prezentován. A lidi na to samozřejmě skáčou, protože Paroubek nevypadá zrovna nejlíp a když se šikovně vytrhnou jeho výroky z kontextu, tak se dá dobře zesměšnit. Já neříkám, že Paroubek je dokonalý nebo podobnou blbost, ale tvrdím, že neudělal víc zločinů než kterýkoliv  vrcholný představitel jakékoliv parlamentní strany.

0 0
možnosti
JO

Okos

19. 8. 2008 23:54
Re: Propaganda

Jistě. Třeba Topolánek nebo Klaus také vždy tvrdí jen to co podporuje většina obyvatelstva. Třeba jsou pro radar a pro poplatky ve zdravotnictví!

0 0
možnosti
M

mammamia

19. 8. 2008 23:15
pomooooc

Hayeku, probuď se, Klaus se zbláznil!potrebuji pomoct na teto debate, je tam prilis mnoho diskuteru, co nesnaseji klause a ods a sama to uz nezvladnu.........diky

0 0
možnosti
AM

Celebix

19. 8. 2008 23:07
Eh

form;i]nejdříve se zjistí co lidé rádi a POTOM se to nějak zakomponuje do programu - říká se tomu populismus form;/i]

- Tomu se tuším neříká populismus, ale demokracie.

0 0
možnosti
JO

Okos

19. 8. 2008 23:54
Re: Eh

Tušíte blbě milý/milá Celebrix.

0 0
možnosti
JV

JOSEF.VONDY

19. 8. 2008 22:24
Pamět???

Vy všichni,kteří jste navykli jen brát,už jste zapoměli na vize ČSSD?Marťani,kakao,pět českých atd.Neměli by jste zapomenout na Paroubkův projev k Únoru 1948 a na jeho činnost na pražském magistratě-zakázky a pod.Zdravím Vondy.!8-o

0 0
možnosti
AM

Celebix

19. 8. 2008 23:11
Re: Pamět???

A ty jsi zapomněl, jak Topolánek sprostě nadával a praštil reportéra a když se ho novináři ptali na věci kolem kauzy Volvo začal vyhrožovat tiskovým zákonem, na který by si Paroubek nikdy netroufl? Já bych dokonce i takové vysvětlení přijal, protože tyhle věci byli úmyslně prezentovány okrajově jen aby se neřeklo a velmi rychle se úmyslně nechali zapdnout. A když už jsem u toho, tak bychom neměli zapomínat na dohazování státního majetku kamarádíčkům a zlomek skutečné ceny a tučný úplatek do vlastní kapsy.

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

19. 8. 2008 19:50
Je zřejmé

že ODS může ze svého výborného programu realizovat jen to, co jim parlament schválí. Národ voličů však nechce rozkvět státu, ale chce nic neplatit, na všem vydělat a co se dá- tak ukrást. Čili urážky ODS jdou mimo terč, prosadí jen to, co jim bolševici ve sněmovně dovolí a toho je moc málo. Voliči nejsou inteligentní, jsou líní a vypočítaví. Závidí úspěšnost jiných, věří neuskutečnitelným pohádkám bolševiků-KSČ a menševiků ČSSD. V tom žijeme, neřešíme natalitu a lenost  snědých tzv. ""spoluobčanů"", jejichž existence erár stojí měsíčně tak 2 miliardy Kč. Přeplněné tzv. ""věznice"", kam si chodí mnozí odpočinout a vyléčit.

0 0
možnosti
A

antizelenka

19. 8. 2008 19:57
Re: Je zřejmé

základní rozdíl paroubka a Topolánka:

Topolánek riskuje kvůli své vizi, nebojí se spojit prosazení zákonu s vlastní kariérou a riskovat konec

Paroubek odatraňuje všechny kdo nesouhlasí s ním,  hlavně aby se vrátil k moci:-P

0 0
možnosti
K

KrásaVesmírná

19. 8. 2008 19:00
kdyz topolanek

plni sliby na 2487,458 % proc by paroubek nemohl modernizovat na uvedena procenta. Cest RaJi i serzantům nasi hrdinne lidove armady !:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 155
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1530x
Zastánce osobní svobody a odpovědnosti za své činy.Mám rád přírodu,sport,knihy,svou ženu a své děti.

Seznam rubrik