Paradoxy prezidentské volby - ZEMAN na Hrad !

ČSSD si zoufale NEpřeje na Hradě Zemana. Přímo se děsí představy, že by bývalý stvořitel ČSSD a její dlouholetý předseda vládl z Hradu. Dokonce se děsí tolik, že i oficiální kandidát z lůna ČSSD začal mluvit pravdu:  „Pro sociální demokracii je to naprosto šílená situace! Pro nás tam není dobrá volba. Pro mě Miloš Zeman napojený na to, čemu s nadsázkou říkám "mafiánské" kruhy, je naprosto nepřijatelný“( Dienstbier)

A Dienstbier dokonce zašel tak daleko, že otce ČSSD označil tím nejhanlivějším, co pro sociálního demokrata může být…..  Zeman je PRAVIČÁK !!!

Tím dokončil přeměnu otce strany, ochránce chudých a utiskovaných, záštitu míru a prosperity soudruha Zemana v nejodpudivější stvoření pod nebem- Zeman je zakuklený pravičák a strana teprve dnes prohlédla jeho nečistou hru a žádá jeho hlavu.

Pro pravicového a středového voliče se tak Zeman stává ideálním prezidentem. ZEMAN na Hrad !!!

Ani na chvilku Dienstbierovi neskočím na Zemana pravičáka, ale pokud soudruhům z ČSSD vydrží jejich pravdomluvnost, tak se i levicoví voliči poučí a budou moct přemýšlet, jestli je větší mafie bývalé, nebo současné vedení ČSSD a kdo z nich to tedy myslí skutečně „upřímně“ se zástupy chudých a utlačovaných. Příležitostí za těch pár let Zemana na Hradě bude více než dost a slovních přestřelek taky.

Když je tedy Zeman mafián, co byla jeho „slavná“ vláda ? co jsou politici, které Zeman vytáhl na výsluní a dnes vedou ČSSD ?

P.S. Holt mnozí sociální demokraté si dnes postesknou, kde jsou ty doby, kdy stačilo nepohodlného soudruha označit za pravičáka a rovnou ho pověsit jako Slánského, nebo zničit stranickou kliku označením přisluhovačů kultu osobnosti (po smrti) Stalina a STRANA byla opět čistá jako lilie.

Autor: Martin Kulhánek | středa 16.1.2013 9:00 | karma článku: 13,01 | přečteno: 611x
  • Další články autora

Martin Kulhánek

Karel, Miloš a sudeťáci

18.1.2013 v 12:41 | Karma: 25,88

Martin Kulhánek

Škoda rány, která padne vedle

22.9.2011 v 16:03 | Karma: 24,32