Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AB

pingodik

15. 3. 2008 20:06
Je to kráva

Kdyby se raději starala o to, jak udělat z cikánů lidi!

Nejsem rasista. Podívejte se na diskuzi po články vietnamské blogerky Thrang Do. Vietnamcům nedělá problémy převzít náš hodnotový řebříček a styl života. Cikáni to ani za -desát let nepochopili.

0 0
možnosti

janda danda

9. 3. 2008 20:27
...

jakožto bývalé dítě, co dostalo občas taky pár facek nebo na zadek, si myslím, že kdybych za některý klukoviny nedostal, tak se je tak rychle neodnaučim. už několik desítek lez zpět jsme si třeba hráli na vojáky v bitvě s pár klukama a kamarád dostal šutrem do palice, že to málem nepřežil, jak z něj tekla rudá... a jedinej dospělej hodně daleko. s odstupem času vidím pár facek od táty jako nejlepší řešení, abych navždy věděl, s čím si můžeme hrát. Džamile trochu hráblo.

0 0
možnosti

Pepan A2

10. 3. 2008 6:54
Re: ...

Trochu?

0 0
možnosti

palcerik

9. 3. 2008 18:52
A ještě

A žádný zákon nezabrání týrání, jen ho umožní postihovat a takový zákon tu máme. Problém týrání je ten, že nikdo to nedělá veřejně. Takže je těžké ho objevit, zvlášť při rozšířené lhostejnosti sousedů.

0 0
možnosti

palcerik

9. 3. 2008 18:49
Žblepty Džamily

Osobně si myslím, že výchovná facka nebo plácnutí na zadek není týrání ani ponižování. Možná by lidem, kterým se tento zákon zdá jako dobrý nápad, měli na pár směn jít podívat do mezinárodních hotelů, jací fakani nevychovaní rozmazlení sem z těch  liberárních zemí jezdí. Rozbíjení zařízení, absolutní nedostatek jakéhokoli slušného chování, i toho základního, rozmazlenost - to je společný jmenovatel těchto dětí. 10tileté dítě řvoucí před recepcí, protože něco chce, tak, že recepční neslyší telefon   - běžný jev .

0 0
možnosti

Pepan A2

9. 3. 2008 20:57
Re: Žblepty Džamily

Taky jsem občas chytl nějakou facku za zlobení. Nemám pocit, že by mě to nějak poznamenalo a jsem zásadně proti duševním výpotkům takových pseudohumanistů, kteří se chtějí zviditelnit za každou cenu.

0 0
možnosti
ZK

Nomen O

9. 3. 2008 16:52
Názor

Dobrý den

a také si říkám Pane Bože chraň náš stát před od nesmyslě myslících politiků. Kam spějeme? Do socializmu.?? Vypadá to tak , že děti budou patřit státu, který si bude s nimi dělat co oni uznají za vhodné/nevhodné/ Jaká to drzost plésti se rodinám do jejich soukromého života a výchovy jejich dětí. Už toho bylo pokaženo moc. Vymýšlet si stále nová nesmslná nařízení a šťourat se v soukromí nás běžných lidí. Chtějí snad tím odvádět pozornost od neschopnosti vládnutí v České republice?

0 0
možnosti

VašekBrno

9. 3. 2008 14:31
jen u nás

 v kocourkově je možné,že paní která ani neumí česky,může být ministryně... No a jaké nápady můžete chtít od takové osoby? nekompetentní je myslím mírné slovo...No strana zelených nominaci asi vybírala ve zvláštní škole?;-D;-D;-D

0 0
možnosti
VK

vtech

9. 3. 2008 13:28
Nevzdělaná paní

Nezná základní výchovnou literaturu: http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=beat

0 0
možnosti
I

Ikhor

9. 3. 2008 13:19
Naše budoucnost

Za pohlavek budou úřady odebírat rodičům děti a obratem je dávat úzké skupině deviantů, mezi které se po homosexuálech dostanou i pedofilové, nekrofilové a zoofilové. Ti také nejsou schopni splodit normálním způsobem dítě, ale přece jim nikdo nemůže upírat jejich práva na dítě! Děti zkrátka budou u "lepších" lidí, a ne v té fuj fuj tradiční rodině

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

9. 3. 2008 16:26
Re: Naše budoucnost

Džamilin ideální svět.

0 0
možnosti

Miloslav Šimek

9. 3. 2008 13:14
Pane Bože, chraň nás před státem ...

kde na vše je potřeba ministerstev, úředníků, povolení, zákonů ...  totální kravina, hlavně že je diskuse ... a sám sobě budu moci dát facku ? Nebo to bude taky trestné ?

0 0
možnosti

muammar bourghiba

9. 3. 2008 12:52
Džamilu chválim

Já Džamilu Stehlítkovou považuju za nejlepší ministryni současné vlády. Líbí se mi, jak umí dráždit český konzervativní lid a nebojí se řešit problematické otázky. Například zákaz tělesných trestů, adopce dětí páry stejného pohlaví, to jsou věci v civilizovaných společnostech běžné. Ve Švédsku třeba je nemyslytelné trestat dítě pohlavkem...již jeden můj příbuzný,když v 70. letech byl s rodinou pracovně ve Švédsku, upozorn´oval svou manželku,která pro facku svým dětem nešla nikdy daleko, že tam se to nesmí...a adopce páry stejného pohlaví jsou ve Švédsku běžné.8-o

0 0
možnosti

Lia

9. 3. 2008 12:59
Re: Džamilu chválim

R^R^R^

0 0
možnosti