Pane poslanče(budoucí) Šlégre

Jste výborný v hokeji. Jako každý špičkový sportovec( vědec,řemeslník,prodavač..) jste musel hodně a hodně dřít,makat a denně trénovat dokud jste nepadl vysílením a potom hrát zápas a nenechat se psychicky rozhodit aby jste dával góly, nepletu se že?  

Uspěl jste ve sportu, kde vynikne jen ten nejschopnější a ten co nejvíce trénuje.Musel jste kvůli své kariéře odjet do cizí země, naučit se nový jazyk, poprat se se změnou kultury  a přetrpět spoustu obtíží při cestě za slávou.Nezůstal jste v pohodlí domova a neupadl do průměru, nebo nedej bože podprůměrných výkonů.Přitom by to bylo tak snadné, nikdo by Vám to nemohl vyčítat a mohl jste mít příjemný život se spoustou zábavy po večerech bez přísných pravidel vrcholového sportu.

 

Po zásluze jste se stal jedním z uznávaných hráčů v NHL a za své umění a tvrdou práci jste dostával špičkový plat značně nadprůměrný plat, který nemá ani spousta ředitelů úspěšných podniků nebo lékařů.

Přeji Vám to od srdce a gratuluji.

Ve svém životě jste svou pílí a umem dosáhl zaslouženého úspěchu, takového, jaký si naprostá většina lidí může nechat jenom zdát a snít o něm.

Ale na rozdíl od té většiny lidí jste měl právě Vy tu sílu a odhodlání jít za svým snem a dosáhl jste ho.

Z obyčejného kluka, bez bohatých rodičů, bez protekce jste uspěl a stal se vzorem pro spoustu malých kluků kteří podobně jako kdysi Vy, sní svůj sen o hvězdě NHL a VÍTĚZSTVÍ .

 

 

Až budete poslanec, budete se podílet na tvorbě zákonů a přijde za Vámi do kanceláře v poslanecké sněmovně malý kluk se světlem v očích a bude se Vás dychtivě vyptávat a prosit Vás o radu jak se stát slavnou hvězdou jako Vy.

 

Co mu odpovíte?

 

Vzpomenete si na svůj život a budete ho povzbuzovat k těžké dřině a námaze, nebo ho seznámíte s volebním programem své strany?

Autor: Martin Kulhánek | sobota 13.3.2010 18:55 | karma článku: 26,72 | přečteno: 1436x