Odboráři protestují proti sami sobě a důsledkům své politky

Odboráři protestují proti důsledkům své politiky   Současné problémy ve světě vznikly v důsledku života na dluh. Sen většiny lidí je mít krásný velký dům, luxusní auto několikrát ročně dovolenou v exotických krajích a panděro nacpané k prasknutí vybranými pochoutkami.  

Tento sen se ,ale velice těžce uskutečňuje, po cestě číhá množství nástrah a hlavně, je k dosažení cíle nutné neustále pracovat, vzdělávat se a obětovat své pohodlí a občas i riskovat své vlastní úspory a majetek.

 

Život v luxusu je možný jen pro relativně malou skupinu lidí, bohužel levičáci celého světa neustále masírují každého, že je možné ba přímo nutné, aby každý člověk žil luxusu a dopřával si pohodlí samozřejmě pokud možno bez přílišné námahy.

 

Socialistické perpetum-mobile hlásá každému bez ohledu na hodnotu jeho práce dopřejeme vše po čem touží jeho srdce a každý si bude moci koupit vše nač se podívá.Bez ohledu na nelogičnost a nesmysl takových slibů.Pokud  je dnes(byl kdysi ) Mercedes symbolem luxusu a výjimečnosti, v momentě kdy budou jezdit všichni v Mercedesu- stane se z něj pouhý standart, nebo podřadné vozítko.

 

Jediní kteří kdy ze slibů a vějiček pro snadný a šťastný život v bohatství kdy těžili , těží v současnosti a těší se na zářivější budoucnost jsou ------ pouze ti kteří sliby hlásají a propagují.

 

Od Komunistů, kteří si po  puči zabavovali pro sebe a své rodiny ty nejkrásnější a největší domy a auta, přes odborové bossy, kteří nepobírají platy rozhodně podprůměrné a žijí si ve skutečném luxusu jako pan odborový předák Štěch, po politiky levicového ražení pobírající vysoce nadprůměrné příjmy s častými čachry s převody státních(našich) peněz do vlastní kapsy a upřímným úsměvem ( Stanislav Gross) a výkřiky- kdo z Vás na to má jako soudruh Paroubek a jeho bývalá žena realitní expertka.

 

Ti samí, kteří  tak dlouho namlouvali lidem, že život na dluh je normální, že je přímo svatá povinnost každého žít jako král a půjčovat si kde se dá.

Ti samí teď odmítají odpovědnost za poblouznění kterému dost lidí uvěřilo a křičí.

Křičí hlasitě – zachraňte nás před sebou samými, zachraňte nás před krizí, kterou jsme si způsobili svou chamtivostí a nenasytností po luxusu.

Nasekali jsme dluhy, které nejsme schopni sami splácet.

 

A reakce pravých  původců krize?

 

Půjčíme peníze sami sobě a každému kdo je potřebuje TO NÁS ZACHRÁNÍ a krize skončí.

 

Říká se tomu vytloukat klín klínem, a opravdu TO NEFUNGUJE.

 

Jediní kteří z krize budou mít opět prospěch jsou ti kteří ji způsobili, levicoví politici a odboroví funkcionáři , kteří upevní svou moc a výhody z ní plynoucí.

 Voliči těchto Vůdců  a všichni ostatní lidé budou mít i nadále jednu jistotu.Budou muset pracovat a pracovat o to usilovněji o co jim víc Vůdcové seberou  formou daní a poplatků.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Kulhánek | sobota 16.5.2009 14:46 | karma článku: 34,27 | přečteno: 1461x