Komunisté si nevidí do úst(hu..)

  Tak se nám krásně rozplývají na návštěvou našich mladých komunistů u soudruhů v Číně. Před pár dny (5.-10.3.2008) si vyrazila pozoruhodná skupinka mladých komunistů do Číny ke spřátelené Čínské komunistické strany, na pořadu jednání byla i otázka lidských práv.Ne ovšem jak by normální člověk čekal od „demokratické“ strany, že se budou probírat porušování lidských práv ze strany čínských úřadů a státu, ale oni si svorně notovali nad hrůzou v otázkách lidských práv v USA a jejich(USA) pokřiveným názorem na práva lidí.

 

Před pár lety jedna nejmenovaná soudružka, členka Rady pro rozhlasové a televizní vysílání(ČR) se rozplývala nad stavem Čínské svobody slova a dokládala neexistenci cenzury v Číně, neznalostí(neochota bavit se o tom) slova cenzura.

 

Krásně to našim i Čínským komunistům vyšlo, pár dní po návratu naší komunistické úderné mládeže zpět domů, poslali Čínští komunisté (jako na zavolanou) tanky a vojáky do Tibetu, aby si mohli své teorie potvrdit v praxi a trochu provětrali hlavně svých zbraní.Současně odstranili z Tibetu novináře i zahraniční turisty a vypnuli internet, jenom proto, aby světu(a naší milé soudružce) dokázali, že cenzura v Číně neexistuje.A naši soudruzi s Paroubkem v čele, mohli prohlašovat, že zásah nemůžou odsoudit pro nedostatek důkazů.

 

Teď zbývá jen otázka, byl zásah v Tibetu ukázkou pro naše mladé (i staré) komunisty, nebo soudruzi v Číně poslechli ty naše a vyzkoušeli jejich teorie v praxi?

 

Na včerejší do nebe volající porušování lidských práv a základů demokracie, kterým zákaz komunistického svazu mládeže, bezesporu je.Odpověděli čínští soudruzi rychle a rázně – zakázali přímé přenosy z Olympijských her v Číně( zatím jako pohrůžka jen ze známého náměstí, parkoviště tanků, kde před léty „pár lidí uklouzlo na ledě a museli být rychle a odborně ošetřeni)

 

P.S. Kubánci už porazili USA a po proražení obchodní blokády ( kterou USA škrtí nevinnou Kubu – ráj na zemi) si Kubánci můžou koupit mikrovlnku!

Autor: Martin Kulhánek | sobota 22.3.2008 14:41 | karma článku: 20,98 | přečteno: 1299x