Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

BOBR

22. 2. 2008 15:20
Budeš také starý

Samé kecy pane Kulhánek.Já,mozková příhoda a infarkt,Manželka Výměna obou kyčelních kloubů,do toho pan domácí chce nájemné 9000 a teď babo raď.Každý se na Vás akorát vy..Jak říkám budete také starý .

0 0
možnosti

bohumiln

22. 2. 2008 8:37
poiuztr

Pane Kulhánku, až zase něco napíšete, nechte si od někoho překontrolovat pravopis, a pak to ventilujte.

Hlavně nezapomeňte, že můžete onemocnět, můžete se zranit a rozhodně zestárnete, pokud nedojde k nějaké nepředvídané záležitosti.

Zkrátka neříkejte hop, dokud jste nepřeskočil.

0 0
možnosti

Karel

21. 2. 2008 21:07
Teorie je něco jiného než praxe

Píšete jako Marx a Lenin,ale v opačném gardu;-DTi také hlásali ideální socialismus,ale jaksi se minuli praxí;-)To je jako kdybych já řekl,že jsem hrdý na to,že dodržuji na 100% dopravní předpisy - tolik teorie.V praxi to však znamená,že jsem všem ostatním na silnici za blba,kterej jen zdržuje a komlikuje ostatním život.No a tak v praxi už tak ideální nejsem.Pochopil jste?Prostě ideální kapitalismus neexistuje,stejně jako neexistuje ideální socialicmus či cokoli jiného;-)Můžete být klidně pravičák - budte si,ale nevyčítejte druhým,že jsou naopak levičáci.I oni na to mají své právo!

0 0
možnosti

Kolombo

21. 2. 2008 23:16
Re: Teorie je něco jiného než praxe

Omyl, Karle. Pravičák se chce především postarat o sebe, aby nebyl ostatním na obtíž. Levičákovi  vůbec nevadí, že je na obtíž, na co jiného tu přece ti druzí jsou než aby mu posluhovali! Takže nemám problém s pravičáky, ti mne nechají na pokoji. Opačně s levičáky, protože ti se snaží každého / i ty , co jim o to nestojí / zařadit do své "komunity" a obrat. To levičáci nemluví o ničem jiném než o penězích, pro ně jsou peníze až na prvním místě! Každý má právo si své přátele vybírat. Levičák se neptá, jestli se s ním ten druhý chce bratřit. Jde mu jen o vlastní prospěch. To už byste mohl klidně říct, že můžete být klidně poctivec - buďte si, ale nevyčítejte druhým, když kradou!

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

21. 2. 2008 19:58
Vám řeknu kde končí

Těch 40 mld. úroků státního dluhu. Možná to tušíte, ale končí v kapsách bankéřů. Tito lidé neprodukují nic - jen půjčují neexistující peníze a z neexistujících peněz realizují zisk. Vysávají daňové poplatníky jak pijavice.

0 0
možnosti
JR

honzarov

21. 2. 2008 20:01
Re: Vám řeknu kde končí

Tak zaprvé jim k tomu dal stát příležitost. A zadruhé já chci dělat bankéře. :-)

0 0
možnosti

kokr57

21. 2. 2008 19:29
vážení....pane,

jsou to takové obecné pravdy,za které se zcela jistě nemusíte stydět, ve slušné společnosti by měli fungovat, pro lidi, kteří představují inteligenční průměr a je jim příjemné sebou nechat manipulovat, tak konzumní společnost je pro ně požehnání, ale běda, kde najít oázu klidu, když Vás zrovinka zájezdy do Tunisu nezajímají,nejste sportovec,neřku-li lyžař, nezajímá Vás příměstský domeček na hypotéku, ani hezký úvěr nebo pinožení v malém podnikání, ani pozice zaměstnance, který poslouchá mnohdy hloupého managera, nejezdíte autem, nebaví Vás denní brainwashing ve zprávách, kolik mrtvol kde, kde jaká nákaza,manipulace betonovými lobby,nestojíte o moc, chcete jen klid a maličko dýchat, ale kde???Jo, pane potom obecné pravdy berou za své, jako osobní zdraví. A není to o nechuti pracovat, je to o menšině, která se musí přispůsobit jinak zhyne.Welcome my son, welcome to the machine. 

0 0
možnosti

kulhánek

21. 2. 2008 19:52
Re: vážení....pane,

když nekradete, nebo nežijete ze sociálních dávek tak můžete dělat co chcete

v čem je problém?

0 0
možnosti
P

parquin

21. 2. 2008 19:15
Jestli je ctěn

ten pracovitý a ochotný tak proč jste hrdý na to že patříte mezi egoistické a do sebe zahlěděné pravičákz, kteří nikdy nic sami neudělali???????

0 0
možnosti

Desperado

21. 2. 2008 19:20
Re: Jestli je ctěn

No a co si konkrétně udělal ty, že tady zvracíš ty kydy?

0 0
možnosti

VašekBrno

21. 2. 2008 19:00
pravice?

 a tady nějaká je? vidím jen bandy postsocialistikých vyžírků od hradu,přes senát až do parlamentu...a je jedno v které straně momentálně sedí... Vláda ODS není o nic míň rozhazovačná než předtím vláda ČSSD...takže o čem to vlastně chcete diskutovat?:-P

0 0
možnosti
K

Kocourek69

21. 2. 2008 19:08
Re: pravice?

Je to tak. R^

0 0
možnosti

weneto

21. 2. 2008 18:53
tak zase zjednodušující provolání

Kdy už konečně lidé pochopíte že pojem pravice a levice je z toho na kterou stranu sálu si sedali zástupci za revoluce.

Vážení pokud řešíte nějaký problém má být vyřešen hlavně rozumně bez pravolevých dogmat.

Já si nemyslím že by ten kdo nepracuje měl žít pohodlně, ale rovněž zastávám názor že služby veřejné ( už jen platit z daní vlak, ať po D1 jedu a netroubím v zácpách mezi škodovkami z roku raz dva ) se mají platit z daní. Progrese je správná a diskutovat se má o míře přerozdělování - prostě dělat to tak aby ten systém fungoval co možná nejlépe.

Výkřiky pana autora, který zřejmě nedomyslel za život jedinou hlubší souvislost a jeho závěry které by fungovali možná tak mezi Robinsonem a Pátkem, ale jistě ne v moderní společnosti s deseti miliony lidí - jsou opravdu jen pro partu dogmatiků.

0 0
možnosti

kulhánek

21. 2. 2008 19:09
Re: tak zase zjednodušující provolání

:-)pojem pravice a levice byl zaveden,kvůli snadnému rozlišení

k poslednímu odstavci není co dodat, já jsem nedomyslel,Vy nemyslíte

0 0
možnosti
K

Pražák Roman

21. 2. 2008 18:50
Volič Národní strany

Není co dodat.Karma.R^[>-]

0 0
možnosti

Bohemák

21. 2. 2008 18:34
Jo, tak tohle bude červený hadr na socany

chtít na lemplovi, který se válí na podpoře, aby se o sebe sám postaral, to je stejné   jako chtít na neplavci, aby přeplaval hlubokou řeku. Oba dopadnou stejně, zahynou! Levicoví politici a socky, to jsou dvě skupiny lidí, žijící v symbióze. Jedni potřebují k životu druhé. Ti první, aby jim socky svými hlasy zajistili vládní moc a ti druzí, aby jim levičáci zajistili za minimální námahu chatrnou střechu nad hlavou a kousek žvance k přežití! Proto obě skupiny nenávidí pravičáky. Jednak proto, že jsou všichni líní jako vši a za druhé, že pravice ty první nepustí k vládě a ty druhé honí do práce, což je pro tu línou pakáž nepředstavitelná troufalost;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 155
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1530x
Zastánce osobní svobody a odpovědnosti za své činy.Mám rád přírodu,sport,knihy,svou ženu a své děti.

Seznam rubrik