Jak se letící vejce za letu ztratilo.

  Tak má Paroubek novou „aférku“ s vejcem.Bylo údajně jedno rajčátko a jedno vajíčko letící vzduchem a snad i jeden „zásah do černého“ , nebo snad růžového? V duchu Vůdcovy komunistické tradice se však nic podobného nikdy nestalo a pomalu ani nebyl Vůdce v Kolíně.  

Paroubek propásl skvělou šanci konečně alespoň náznakem stanout po bok velkých státníků, na které byl kdy spáchán rajčatový,vajíčkový, či botový atak.

Místo hrdého postoje a obdivu za pohotovou  reakci alá Bush po útoku botou, se Paroubek uchýlil k tradičnímu postoji a zvítězila jeho povaha.

 

Nikdy se žádný hanebný útok na mou osobu nestal, žádné vajíčko mi nikdy oblek neznečistilo a kdo tvrdí opak je reakcionář a válečný štváč se kterým si to vyřídíme později( až budem u moci).Lid má svého Vůdce prostě rád a jakékoli pochyby nejsou na místě.

 

I když se tedy žádný incident nestal, mají příznivci oranžového světa jasno – za vším stojí zlovolná ODS.Alespoň tedy v internetové diskuzi se tradiční bojovníci za oranžový svět spojili do jednoho šiku a odsuzují proradný útok modrých ptáků dokazující prohnilost celé strany.

Ale mají v tom soudruzi trochu čurbes, útok na Vůdce sám Vůdce popírá, důkazy ani podezření o případné politické orientaci virtuálního útočníka neexistují, jen ten jasně definovaný nepřítel zůstal – ODS.

  Bohužel opět vyplula na povrch Praroubkova pravá povaha a opět bohužel to jeho věrní nechtějí vidět. 

 

P.S.  S dovolením si vypůjčím z diskuse na i.dnes jeden příspěvek mně neznámého autora:

 Žádný hanebný útok vejcem se nestal.

Šlo bohužel o nepovedený důkaz správnosti sociální politiky v podání soudruha Paroubka:

 Letící vejce se mělo za letu vylíhnout v holoubě – následně se oškubat a opéct a samo vletět Vůdci do úst. Tímto činem by se navždy potvrdila správnost sociání teorie, že pečení holubi do huby skutečně létají sami.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Kulhánek | čtvrtek 14.5.2009 18:29 | karma článku: 32,68 | přečteno: 1709x