Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

walter

10. 2. 2008 12:01
Děkuji a souhlasím s Vámi.

Diskusi už raději nečtu.Většina neumí ani psát.Neuvěřitelná zaslepenost.Je to obraz levicových politiků v parlamentu.Volbu prezidenta by měl řídit pan senátor Sobotka,toho si vážím.

0 0
možnosti
K

karel_vvv

9. 2. 2008 23:58
Jak se zdá z příspěvků, většina lidí si KSČSSD + ekofašos

plně zaslouží.

Pane Kulhánek, vnímám to podobně jako Vy.

A docela ty lidi lituji, musí být velmi zahořklí a zakomplexovaní, když nedokáží vidět tu ubohost ČSSD a Zelených, o komančích nemluvě.

Prostě, kdo chce kam, pomozme mu tam. Ať si ten socializmus zařídí, když ho tak chtějí.

Pro mě je svět veliký dost, a nemám chuť ztrácet svůj čas marným bojem s lidskou blbostí. Ale i tak - karma. Váš jmenovec Jiří, skvělý spisovatel brakové literatury, by na ně do parlamentu určitě poslal Patejla. Krvavého Patejla :-) Znáte veledíla Jiřího Kulhánka ?

0 0
možnosti
A

antizelenka

10. 2. 2008 0:57
Re: Jak se zdá z příspěvků, většina lidí si KSČSSD + ekofašos

znám-výborné

Patejl by volbu vyřešil nedemokraticky všechny;-D

0 0
možnosti
A

Kulhánek

9. 2. 2008 23:06
Jak to pozoruji,tak ještě chvíli

a za nedůstojné tahanice při volbě a nešťastnou veřejnou volbu se skurátory(nešťastný hlavně zmatek) bude odpovědná ODS,která k veřejné volbě dotlačila ČSSD.;-(

0 0
možnosti

drt2a3

9. 2. 2008 21:19
Nevěřím očím

co je to tu v diskuzi za blázny? Čtu, koukám, hlava mi to nebere. To si tu diskutují pacienti z Bohnic a ostatních léčeben? Zřejmě ano. Jen zírám, co mezi námi chodí za blbečky, to snad není možné! Pa, toho se nechci účastnit. PS pro autora - karmuji.

0 0
možnosti

Věra

9. 2. 2008 21:03
ČSSD místo Sládka

Pane Kulhánku, naprosto s Vámi souhlasím, ČSSD si jen vyřizuje svoje osobní účty s panem prezidentem, protože jim nepřiznal výhru ve volbách.:-)

0 0
možnosti

anonym

9. 2. 2008 20:23
Dnes se ukázala oddanost televizí ODS

Dneska jsme díky přímému přenosu měli možnost vidět vše objektivně přímo z hradu. Topolánkovi to vadilo zajisté, těm co hrajou  fair play to nevadí.

Všimli jste si jak všechny večerní zprávy na všechn televizích informovaly ve prospěch ODS? Zprávy typu jak Zelení podrazili ODS, zprávy typu jak někdo senátorce psal sms, úmyslně zapomněli na vyjádření Mejstříka,  kterej řek, že za tím stojí určitě sama ODS. No a všechno hodili na ČSSD. No a tenhle pán co napsal ten článek ten je jen z mnoha který jedou v té mediální masáži.

Ale pozor lidi nejsou hloupí.

0 0
možnosti

drndrn

9. 2. 2008 21:02
Re: Dnes se ukázala oddanost televizí ODS

ážený pane, jestli jste vy viděl něco, tj. jak veřejně volí  naši volitelé, jak s vykulenýma očima sliboval Hašek a sekundoval mu Rath, tak já jsem viděl kulový. Zato jsem viděl Haška, zelenou Kateřinu a asi 10 dalších, které bude 4 dny bolet za krkem, jak si mohli vykroutit, aby zkontrolovali, kdo jak volí. Pokud jste nepochopil, o co při veřejné volbě šlo, je mi vás líto. Snesl bych klidně jiného presidenta než Klause, ale způsob pánů Paroubka a Bursíka jak si s tímto vyřizují osobní účty se mi příčí. Snad jste si všiml, že Bursík a zelená K. vůbec navyzdvihovali klady svého kandidáta, ale celou dobu plivali na Klause. A Paroubek neprosazoval nikoho, jenom vydal příkaz nevolit Klause. Není to od nich ubohost?

0 0
možnosti
JS

ikaika

9. 2. 2008 19:41
tour de ODS

závod byl na žádost p. Dalíka po dobu prezidentské volby přerušen, připomínám závodníkům povinnost do pondělka do 20hod zaslat minimálně jeden článek na téma volba VK a hnusná antiVK koalice,

šablonu a doporučené výrazy najdete na obvyklém místě

0 0
možnosti

slidil

13. 2. 2008 19:41
Re: tour de ODS

kdo dnes vede? Kulhanek, Maly, Polanecky nebo Simonik? Kolhanek stiha rychlostni premie, ale obavam se, ze na celo peletonu nema. ;-D;-D

0 0
možnosti

Ivan

9. 2. 2008 18:45
Námět k zamyšlení

Pane Kulhánku, vy jste blázen. Nemyslím to pejorativně, ale prosím, zkuste se nad tím zamyslet. Váš způsob uvažování není nejen normální, ale ani hodný člověka  se základní schopností reflexe.

Zkuste se nad sebou zamyslet, vždyť takovýmto způsobem jako vy argumentuje jenom zaslepený nebo nemocný člověk.

0 0
možnosti
A

antizelenka

9. 2. 2008 18:55
Re: Námět k zamyšlení

a nějaký "reflexní "argument  by nebyl?;-)

0 0
možnosti

Barry Goldwater

9. 2. 2008 18:45
Hlavní příčina

Hlavní příčinou této ostudné volby je osoba VK. Soudím, že kdyby byl místo pana Švejnara kdokoli jiný, odpor proti VK by byl stále stejný. VK rozbil pravicovou scénu,  poškodil soudnictví  a vnímání práva v této zemi, a také systematicky směřuje k poškození EU. Vyvolává vůči svojí osobě takový odpor, že učinil v dřívějších volbách ODS nevolitelnou a nyní je pro mnoho občanů nepředstavitelný jako prezident.  Věřím, že pokud se nám podaří zbavit se této kreatury, bude lépe. Hlavně si polepší pravice včetně ODS (je to vůbec pravice?).

0 0
možnosti

Sati

13. 2. 2008 19:50
Re: Hlavní příčina

Posíláte to do všech diskusí, nemohl by jste konečně napsat něco jiného? Nebo už se na žádnou rádoby myšlenku nezmůžete?

0 0
možnosti

Luc

9. 2. 2008 18:24
Kulhánku, do čeho se ty hlupáku pouštíš?

Kulhánku, píšete, že máte rád svou rodinu a své děti .Tak proč jim děláte ostudu?

0 0
možnosti
A

kulhánek

9. 2. 2008 18:27
Re: Kulhánku, do čeho se ty hlupáku pouštíš?

;-D

0 0
možnosti