ČSSD škodí.A nejvíce svým voličům.

Nejvíce jim škodí tím, že je stále přesvědčuje o jejich nemohoucnosti.Stále svým voličům vtlouká do hlavy jak jsou neschopní a nutně potřebují ochranu od STÁTU( rozuměj levicových politiků u moci).Programují je na neschopné, nesamostatné bytosti tak dlouho, až si na to zvyknou.

Místo aby své voliče přesvědčovali o jejich jedinečnosti a jejich potřebě pro společnost.

 Denně své voliče socialisté masírují jak jsou neschopní a nesamostatní, že se neumí a dokonce se nemůžou o sebe sami postarat, potřebují tenhle zákon, tuhle vyhlášku tady vyjímku, nebo regulaci, potřebují přidat 1000 Kč na pastelky, na dojíždění na byt,na oblečení, na zábavu a ty peníze seberou z jejich kapes a pak jejich část slavnostně předají tomu komu je sebrali a ještě za to chtějí vděk a poslušnost.Navíc musí pěkně pokorně k úředníků, žebrat o dávky a dokládat množství nesmyslných lejster, že je na tom tak zle jak tvrdí.To taky sebevědomí a spokojenosti nepřidá.

O to lépe se pak hraje na závist.Vidíte toho technika,vedoucího, manažera,ředitele, podnikatele?To přece nemůže být pravda, že jen svou pílí a pracovitostí se má tak dobře, bere pěkný plat a NEMUSÍ žebrat na úřadech.V tom musí být nějaká špína a zlodějina.

Místo aby své voliče motivovali a ukazovali jak se můžou mít lépe, když se budou snažit a vzdělávat, říkají jim nesnažte se a nepracujte, když budete úspěšní označíme Vás za zloděje a čím budete úspěšnější tím více Vás okrademe daněmi a poplatky.

A jedině, když  zvolí ty správné socialistické politiky, tak bude ráj na zemi a z nespokojených se stanou úspěšní a spokojení lidé. A k tomu nám dopomáhej ZÁKON.

V té záplavě zákonů a nařízení se, ale nikdo nevyzná a často si zákony odporují a nařizují současně odlišné povinnosti, to množství zákonů má jediný efekt.Nikdo si nemůže být jist, že dělá vše správně a poctivě a je pak takhle maličký a poslušný v rukách úředníků, kteří mají MOC rozhodovat o tom co je a není dle předpisů a jak se mají používat.Paradoxně potom neplatí rovnost před zákonem, ale výše konta člověka.Chudý sklapne uši a poslouchá, bohatší se brání s dobrým a drahým právníkem, nebo dá úředníkovi všimné a úředník je spokojen.

Pokud se Vám něco nelíbí na Vaší nynější situaci, je to jen na Vás, abyste to změnili.Nikdo jiný to za Vás neudělá. Stát může zákonem nařídit minimální mzdu, ale málokdo bude s minimální mzdou spokojen.Stát může zákonem nařídit podporu v nezaměstnanosti, ale kdo s ní je spokojen, kromě těch kteří nechtějí pracovat a neváží si sami sebe?

Stát pro nás může udělat jen jediné, co nejméně se nám plést do života, chtít po nás jen nezbytné minimum dokladů a lejster a úředníci nad námi nebudou mít žádnou moc a nebudou moct brát úplatky.

Brát nám co nejméně peněz, které spotřebuje na provoz služeb pro nás občany.

Mít co nejjednodušší zákony, aby se v nich každý vyznal a dal se předvídat rychlý a jasný trest za porušení zákona.

P.S. Vážení voliči socialistických stran, to Vás nejvíce poškozuje  zuřivé odmítání školného na vysokých školách.95% dětí bez rodičů s VŠ nejde studovat, ne že by to nezvládli, ale nikdo je nepřesvědčil o výhodách studia a hlavně se nemůžou sami rozhodnout bez podpory rodičů a jejich peněz na studium( i když se školné neplatí je to drahá sranda) a bez školného nebudou finance na stipendia pro nadané bez peněz.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Kulhánek | neděle 22.11.2009 18:23 | karma článku: 29,29 | přečteno: 1868x