ČSSD proti krizi, držte si pevně peněženky.

   Cesta do pekla je dlážděna „dobrými úmysly“.Žádné trefnější české pořekadlo na činnost našich socialistů neexistuje.  Vždycky vymyslí něco pěkného (alespoň na pohled) pro chudé utlačované lidi a ONO se to tak nějak zvrtne.  

Paroubek s Rathem a Sobotkou by chtěli bojovat proti krizi a první hmatatelný výsledek je tady.Zkrachovala první lékárna.V rámci korektnosti je třeba podotknou, že nezkrachovala díky plánům na zastavení krize, ale jen díky plánům na obsazení vrchnostenských křesel s heslem 30Kč z Vašich kapes vám za 100Kč vrátíme.

 

Díky ČSSD se u nás nedělí lékárny na schopné a snaživé  a ty bídné, o úspěchu lékárny teď rozhoduje obyčejná mapa.Čím dále je lékárna od „krajského zařízení“ tím se ji daří lépe.Takřka smrtelná kombinace je pak „naproti, přes ulici“.

 

Bájný „chudý důchodce“ si totiž zajde s receptem „ZDARMA“ do elitní krajské lékárny a když už tam je tak si nakoupí i různé doplňky stravy na klouby, na paměť a krabici vitamínů na celkovou fyzickou svěžest, trochu té běloby(nebo byloby? Ginko?) a nechá tam pěknou sumičku peněz.(Z vlastní kapsičky a ne z našich společných).A právě ty doplňky bez receptů zajišťují hlavní příjem lékáren a když o ně přijdou…………musí zavřít krám.

  

P.S.Jen čekám na tiskovku našeho chudáčka ukřivděného, tiskem opomíjeného…….

Kde národu a hlavně věrným voličům vysvětlí, že lékárna zkrachovala ze zcela jiného důvodu…………..věřím, že to bude pěkná bajka, ve které nezůstane na majiteli lékárny nit suchá,nějaké to trestní oznámení se také napíše (že by podkopávání ekonomického růstu?) a na závěr se mihne důvodné podezření na modrý tunel.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Kulhánek | středa 11.3.2009 21:40 | karma článku: 32,39 | přečteno: 1529x