Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

ptasek

16. 5. 2008 7:24
Připomínky

1. To že přechod je deklarován pro medvědy má své opodstatnění. Přechody měly být údajně dva. Ten druhý měl být pro losy, aby se ta nebohá zvířata při migraci nepotkala a nedošlo k nějaké xenofobní rozmíšce. Škoda, že nebylo doloženo, jak by ten který druh poznal zrovna ten svůj přechod.

2. "Sobecké" ohlasy místních lidí jsou pochopitelné, protože "proradná" němá tvář opět dostala přednost před něma.

3. A na konec jedna všetečná technická poznámka. Přes který železniční přejezd ti medvědi budou přecházet jak překonají, nebo budou chtít překonat to své přemostění dálnice, či spíše rychlostní silnice? Ono totiž těmi místy prochází i hlavní železniční trať na Slovensko. Možná že se s tím počítá, ale nějak se to opomenulo připomenout.

Ještě se někdo diví, že se proti této ekoakci zvedla vlana nevole? Pokud budou mocipáni tímto způsobem předstatvovat, či dokonce provádět své obludnosti, tak patrně různé formy protestů nikdy neustanou. A to je jen dobře.

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

15. 5. 2008 22:27
Jen poznámka

vy nevíte, že klon Čechů se vyznačuje sžíravou závistí, třídní nenávistí a sklonem ke všem druhům zlodějny ??? Proč mají v obchodech v zahraničí výzvu: Češi nekraďte??? Nebo po zavedení 3 dnů neplacení nemocenské--- kleslo procento nemocných o 65%, tudíž méně placených přesčasů pro kolegy "marodů"-- velké úspory však pálí "moudré bolševiky"-- kteří nevědí, jak podvodníkům vlézt do análu. Normálně se říká:: hodím se marod a vymaluji, opravím střechu chaty atd - TO NEZNÁTE ?? Počty ukradených aut--světový český primát!! Někde něco položíte-- než se otočíte-- je to pryč!! Asi to souvisí i s českým pohanstvím-- Bůh není, nikdo mě nepotrestá, uvidíme, řekl němý hluchému, žejo?? Já bych si tak úplně jistý nebyl, ale neradím!!

0 0
možnosti
S

sinatra

15. 5. 2008 22:12
Autore..

Autore co takhle dokončit dálnici z Lovosic na hranice a ulevit tak lidem bydlících v těch vesničkách?:-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1370x
Původním i současným povoláním dělník. Milovník fotografie, poezie a červeného vína, rád jezdí na kole.

Seznam rubrik