Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

vysoký (tedy i Nejvyšší), vydra, výr, .... vám nic neříká, že?

Co takhle stupňování vysoký? má už v kmeni "s", že. Takže bude vyšší a nejvyšší !!!

Hlavně, že je vaším nejvýznamnějším argumentem ne zcela symetrická tvář. Nevím, co vás učila matka - moje maminka mě učila, že tělesně postiženým se nemám posmívat, protože to udělají jen největší ubožáci.

1 0
možnosti
MP

názor člověka, který nedokáže ani napsat bez komolení jména svých opomnentů je jen snůška mentálního trusu. Buzerace někoho že "má křivou hubu" a komolení jmen viz Kalousek -> kaďousek o něčem vypovídá. O lidsky  malé  nenávisti jednoho frustráta....

1 0
možnosti
Foto

V co doufáš, Prášku? Že mě zkrušíš?

0 1
možnosti
Foto

Me se logiku po precteni nalezt nepodarilo.

Chapu logiku NS - vzdani se mandatu nelze stihat! Tedy je jedno proc se ho vzdal. A jestli potom prijal nabidku do DR, je to ciste a legalni.

Politika je dosazeni mozneho za vyuziti politickych dohod- ty podporis toto, ja ti podporim ono... Nazvame li to korupci, musime zavrit vetsinu volenych zastupcu - od obce pres kraje, parlament i vladu.

2 3
možnosti

Myslím, že pro Vás je zbytečné hledat jakoukoli logiku a v čemkoli. Přesně tohle je předmětem podivu v těch státech, které jsou prostě jinde. Pro Vás je politická korupce prostě normální. Vy byste se prostě podivoval v takovém případě, pokud by soud na základě skutečných důkazů někoho z té politické korupce odsoudil. Nu soudě podle diskusí, nebyl byste sám, komu by to strašně vadilo.

2 1
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 946x
Ing. arch. Michal Kuklík, od března 1989 nezaměstnaný, nemajetný, v hmotné nouzi. Mé oblíbené rčení: „Už je pozdě. Je tu tma.“ Down-and-outer. But sometimes "The evening's the best part of the day."
Profil č. 2 pro besedníky, které profil č. 1 nesnesitelně dráždí: Jsem těšce pracující popelář, vdovec, milovník psů a praktikující katolík. Jsem pohodář veselé družné povahy. Rád si přečtu dobrou knihu. Píšu o všem, co mně zajímá. Vyznávam zdraví rozum.