Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Z67d88e90n96a 72K60o31č33í

31. 3. 2014 21:44

Pane Kuklíku,, trapný se zdáte tady spíš vy. !!

Konec konců - žádný z vašich příspěvků nemá ani patu, natož hlavu. ;-(

2 2
možnosti
Foto

„Pokud nás nemají rádi, něco dobrého pro nás neudělali nebo z nich nekouká nějaký příslib, proč by nám na jejich názorech mělo záležet?“ Saul Bellow, Oběti zlomeného srdce, str. 163

0 0
možnosti
TK

Hodnocení bez argumentů je bezcené. :-)To jste napsal vy. To je jediná věta s ktero lze bez výhrady sohlasit.

Vy-doufám že poslední díl...............Taky doufám, je to hrůza.:-)

Vy-Babiš nemluví ve větách, ale v cárech řeči.......Vaše mluva je v cárech slov, větná skladba???????????:-)

Vy-Má Babiš nějaký důvod říct tohle, nebo jen tak do větru pindá?...............Pindáte ještě hůř. Nahrajte se a pusťte si to. Zhrozíte se.:-)

Vy-Co je mu proti srsti, to je hned provokace.................Inu co je proti srsti vám je ihned špatné. O A.B. tvrdíte ...politik toho nejhoršího druhu......Zamyslete se nad sebou. Jakého jste druhu, pane architekte?:-)

V závěru máte příspěvek k besedníkům. Vy skutečně nemůžete dehonestovat Babiše. To prostě nejde. ne že byste byl blb. Tak jste se více méně pojmenoval sám, ale nemůžete dehonestovat píspěvkem, který je bez ceny a bez argumentace. Možná vám pár soudruhů zatleská, ale to je vše. Propadliště ne dějin, ale kozího chlívku.;-D

2 2
možnosti
AS

A59d13a70m 83S51t24a47v66a

31. 3. 2014 20:56

".....ale kozího chlívku.;-D": Můžete mi objasnit, co jste tím chtěl říci?

0 0
možnosti
AS

A94d14a97m 57S90t95a30v25a

31. 3. 2014 20:32

Pan Babiš i paní Válková jen potvrdili, že politicky jsou oba naprosto nekompetentní. Především paní Válková by měla okamžitě podat demisi! To není ani nehoráznost, ani hloupost, jak se vyjádřila, to je neznalost dějin: čeští Němci byli odsunuti za jejich masovou vlastizradu a vůbec na to nemělo vliv na to, co se v zemi dálo za okupace, a potom to je, z její strany, očité pohrdání s mírovými domluvami velmocí a mnoha letitým vyjednáváním o mírovém uspořádání  v Evropě. Bohu díky za ně!!! Jak ta osoba může být činná jako pedagožka práv, to nevím.

2 2
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 946x
Ing. arch. Michal Kuklík, od března 1989 nezaměstnaný, nemajetný, v hmotné nouzi. Mé oblíbené rčení: „Už je pozdě. Je tu tma.“ Down-and-outer. But sometimes "The evening's the best part of the day."
Profil č. 2 pro besedníky, které profil č. 1 nesnesitelně dráždí: Jsem těšce pracující popelář, vdovec, milovník psů a praktikující katolík. Jsem pohodář veselé družné povahy. Rád si přečtu dobrou knihu. Píšu o všem, co mně zajímá. Vyznávam zdraví rozum.