Diskuse

Superlhář

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Ono sa ľahko kritizuje niekomu, kto v živote prd dokázal. Predpokladám, že jediným pozitívom autora je to, že nebol v komunistickej strany. Ale to je 25 rokov po nežnej dosť málo...

0 0
možnosti
JH

J71a93n 31H24o37r43a

20. 10. 2014 14:45

Možná jste ten článek, autore, napsal moc brzy. On se ten Bureš ještě před národem nedokázal tolik shodit, to období neklidu pro ANO teprve přichází. Zatím byl tváří ANO jen on sám, na komunální úrovni žádnou politiku nedělali, teď to přichází. To, že při cca 2% růstu zaťal bez uzardění do SR 100mililiardovou sekeru, mnoho lidí netrápí; oni vidí samá pozitiva od navýšení platů přes snížení DPH k vymýcení poplatků ve zdravotnictví... Taháme to z levé kapsy do pravé, ve skutečnosti to zase zatáhneme všichni, ale ti kluci na nás myslí - za naše prachy...

1 1
možnosti
Foto

babiše nevolím (nevoní mi střed zájmů, a je u mě moc doleva).....když ale vidím koho dráždí a přidám absenci skandálů v porovnání s předchozími vládami....skoro mě začíná bavit;-D

1 0
možnosti
MP

Nesliboval ušetření miliard? Zatím ušetřil nějaký milionek za papír... Kde je to snížení korupce? Atd., atd...

2 1
možnosti
Foto

O89t79t90o 61Č90e52r85n43ý

20. 10. 2014 11:28

Co takhle hodnotit reálné Babišovy výroky a ne autora?

3 1
možnosti
Foto

To autor provedl-na základě hodnocení výroků ohodnotil autora

2 0
možnosti

Pane architekte,

když se zpětně ohlédnu, kolik bývalých agentů StB se podílelo na řízení tohoto státu a firem se skartovanými osobními spisy od hadrové revoluce, tak mi pan Babiš nevadí, protože jeho minulost zná celá společnost.

Musím se jen smát levicovým a středovým voličům, protože Babiš chce oficiálně převzít hlavní pozici pravice po TOP 09, což už některými svými stanovisky potvrzuje a popřát mu lehčí pád, než postihl TOP 09.

4 1
možnosti

Po přečtení článku mám pocit, že autor je frustrovaný závistivec nenávidějící celý společenský systém. Nyní svou frustraci směřuje vůči Babišovi, příště za autorovy neuspěchy bude moci někdo jiný.

Každopádně mají katolici ve svých řadách dalšího praktikujícího katolíka nenávidějícího svět a lidi.

6 1
možnosti
MD

Na bytelny dum z cihel nemate a dreveny nechcete. Tak sedite holym zadkem na neposecene louce, nedaleko od lesa, kolem se snasi vlocky snehu a vy drkotate zuby s pocitem, ze takto je to nejlepsi reseni.

4 0
možnosti
JN

J63o73s60e22f 89N26i68k28l

20. 10. 2014 8:56

...tak závidí a nenávidí praktikující katolík...

3 1
možnosti
ZO

Pane architekte jak se to přihodilo že jste od roku 1989 nezaměstnaný, prosím?Vidíte...chci s Vámi diskutovat...tak chutě do toho pane architekte.Osobně nejsem žádnej velkej češtinář, ale chyb ve svém  cv teda máte....opravte si to prosím. A nevěřím že jste pohodář..spíše bych to tipnul na závistivce.Tak hodně zdaru ve Vašem psaní dalších neskutečně hloupých textíků.

8 2
možnosti
FS

Pane Oršulíku,možná má autor chyby v gramatice,ale to nic neubírá na faktu,že má pravdu a dle Vašich řádků, jste jeden z těch "babišovců".

3 6
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 946x
Ing. arch. Michal Kuklík, od března 1989 nezaměstnaný, nemajetný, v hmotné nouzi. Mé oblíbené rčení: „Už je pozdě. Je tu tma.“ Down-and-outer. But sometimes "The evening's the best part of the day."
Profil č. 2 pro besedníky, které profil č. 1 nesnesitelně dráždí: Jsem těšce pracující popelář, vdovec, milovník psů a praktikující katolík. Jsem pohodář veselé družné povahy. Rád si přečtu dobrou knihu. Píšu o všem, co mně zajímá. Vyznávam zdraví rozum.