Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

johnpeters

1. 4. 2012 14:20
Pan prezident

nám říká(mezi řádky),že cenzura médií má něco do sebe,že.A propos-zrovinka jsem si přečetl,že stát každému daruje zařízení do mobilu upozorňující volaného,že je odposloucháván(koupí se v Rusku...).Že by tatíček Klaus takto kontroval?Jsem přesvědčen,že v tomto punktu od něj vítr vane.Musí si tu svou mafii přece ochránit,že.To bychom mohli třeba dopadnout tak,že bychom měli svobodu tisku jako Němci či USA!! A to tedy opravdu,ale opravdu NE!! P.S.Stát je na nás (někdy)opravdu hodný...[>-](Už aby šel dědoušek do kopru!!):-/

3 0
možnosti

korado

1. 4. 2012 16:43
Re: Pan prezident

Nenapadlo vás někdy, kde  deník Dnes bere ty odposlechy. Jak to, že jeden redaktor stále získává nové a nové odposlechy. Od koho je získává ? Jak to, že se objeví vždy, když  deník Dnes začne o někom  negativně psát a vzápětí se k tomu objeví nějaký odposlech. Nemá ten Klaus tak jako vždy pravdu. Jeden bývalý redaktor s deníku Dnes napsal v Nevidtelném psu, že redaktoři v deníku Dnes museli psát to, co chtěl po nich majitel deníku. On sám skončil po té co byl donucen napsat jeden  článek s jehož obsahem nesouhlasil.

2 0
možnosti

quadro

1. 4. 2012 14:08
Jo kdyby Klaus jmenoval o jake zle sily vlastne jde,

asi by tu ODS kompletne potopil a to nechce

4 0
možnosti

quadro

1. 4. 2012 13:51
Na Klause obvzlaste emotivni clanek

jeste jsem nevidel, aby zviraznoval tucnym pismem!! ;-D

0 0
možnosti

quadro

1. 4. 2012 13:53
Re: Na Klause obvzlaste emotivni clanek

*oops y

0 0
možnosti

třeba já...

1. 4. 2012 13:41
Mám dotaz.

Neberte to prosím jako můj pokus Vás nějak urazit či jiným způsobem Vás dehonestovat. Ale přesto. Jak je možné, že Ing. arch. Michal Kuklík "je od března 1989 nezaměstnaný a v nouzi." Copak jste v psychiatrické léčebně??

4 0
možnosti

Petr Johan

1. 4. 2012 16:07
Re: Mám dotaz.

No, tohle o sobě napsat a vydávat články na blogu znamená jasný protimluv, fake profil nebo jak tomu ještě můžeme říkat - blázen?

0 0
možnosti

pavsson

1. 4. 2012 13:36
Rudý hadr

Mám naprosto stejný pocit jako V. Klaus. Vysvětlit ale některým lidem, že to a priori neznamená, že Klause zbožňuji, je nadlidský úkol. Pro mnohé lidi působí už samotné jméno Klaus jako rudý hadr na býka. Nicméně to důležité je, že bychom opravdu neměli podceňovat to, jak je systematicky budována současná virtuální realita. Všechno, o čem média dnes tak dramaticky píší, se tu děje mnoho a mnoho let. Janoušek nespadl včera z Měsíce. Politici všech stran nezačali včera brát úplatky, nezačali včera přijímat lobbisty. Celé to opravdu dost silně zatouchá a měli bychom skutečně dávat dobrý pozor, co se bude dít.

3 0
možnosti

johnpeters

1. 4. 2012 14:28
Re: Rudý hadr

Tak si zkuste položit otázku,proč se o všech špatnostech nedovíme hned?Vždyť Klaus etc. už dvacet let této vymoženosti svobodné společnosti brání jak se dá!!Viz třeba odsuzování občanských hnutí a chvála cenzury(to je děs,co si ti novináři dovolí zjistit!...)!RvA tak dále,jeho činy hovoří,nikolv slova!:-/

1 0
možnosti

Ottis300

1. 4. 2012 13:30
Autore, média jsou privátně vlastněna,

nejsou žádnými "hlídacími psy" demokracie, jsou poslušnými psy svého majitele, který je krmí a oni odvádí službu. Mohou se nasměrovat kam je libo, dehonestovat kohokoliv a ještě se opřít o tzv. "utajované údaje", či zdroj. Takovou moc nemá ani občan se všemi svými právy zaručené Ústavou. Oni jsou tou silou, která může hýbat, protože, občane, nikdo z nás není bez chyby, možná jste v dětství rozbil okno nebo zapomněl něco zaplatit, cokoliv pitomého, ale když dostanou příkaz, bude to na dvě stránky a budete znectěn.

Zaujaly mě titulky typu: "Auto, který používal Paroubek", atd., a hle, Paroubek musí vysvětlovat a spousta lidí si řekne, no, něco v tom může být, to on to neřekne, atd. A to Paroubka vůbec nemusím. Ale tady jsem na jeho straně, protože ty titulky byly zavádějící a hlavně zbytečné. Jaký měly účel? Takže o tom mluvil prezident Klaus. O řečích na pavlači. Tady jde o stav společnosti, o právo nebýt znectěn kdykoliv a kdekoliv. I vině mají rozhodovat soudy, ne média.

4 0
možnosti

baloun

1. 4. 2012 13:34
Re: Autore, média jsou privátně vlastněna,

přesně tak to je

1 0
možnosti

baloun

1. 4. 2012 13:08
Média útočí mna negativní emoce

Negativní emoce udržují lidi ve střehu. To je nutí hledat další informace. Kde? No v médiích, kde jinde.

Dneska je pro přežití médií rozhodující kolonka "Včera četl". Čím víc čárek, tím víc "džíárpí" a čím víc "džíarpí", tím víc kačáků.

A protože dneska zejména tištěné deníky jsou prakticky na huntě, podle toho to taky vypadá.

Viz příloha MfDnes z minulého týden "Co si myslí nepražáci o pražácích". No co asi... Ergo úspěch zaručen.

0 0
možnosti

Abadi Kwame stokrát smazaný

1. 4. 2012 13:07
Hm...

"od března 1989 nezaměstnaný, nemajetný" - jsem pro zavedení volebního práva jen pro ty s daňovým přiznáním, aby takoví paraziti jako pan autor nemohli své žlučovité vize realizovat u voleb.

7 0
možnosti

Michal Kuklík

3. 4. 2012 17:49
Re: Hm...

Nepředkládám žádnou vizi a rozbor jsem nepsal ve vzteku.

0 0
možnosti

Josef Kobylka

1. 4. 2012 12:59
Tak jste si kopnul do pana presidenta a dušička má pokoj

RvRvRvRvRvRvRvRvRvRv

3 0
možnosti

Nesehnutý

1. 4. 2012 12:46
Karma.

R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 946x
Ing. arch. Michal Kuklík, od března 1989 nezaměstnaný, nemajetný, v hmotné nouzi. Mé oblíbené rčení: „Už je pozdě. Je tu tma.“ Down-and-outer. But sometimes "The evening's the best part of the day."
Profil č. 2 pro besedníky, které profil č. 1 nesnesitelně dráždí: Jsem těšce pracující popelář, vdovec, milovník psů a praktikující katolík. Jsem pohodář veselé družné povahy. Rád si přečtu dobrou knihu. Píšu o všem, co mně zajímá. Vyznávam zdraví rozum.