Diskuse

Rentiér Babiš

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Kuklíku, vy jste musel mít hrozné dětství.........;-D

3 0
možnosti
Foto

Je to tak. Strašně jsem zlobil a byl jsem za to přísně trestán. Rodiče ze mě byli nešťastní. Na techniku jsem chodil devět let, abych je vytrestal.

0 1
možnosti

Když Bůh ztvořil Čecha, dal mu vínku závist.

3 0
možnosti
Foto

Jestli jsem závistivý, tak se ta závist přede mnou dobře skrývá, protože já ji necítím.

0 0
možnosti

Máte opravdu tuze zajímavé názory, nakonec i slovník. "Kolihové lůze ..." - to je naprosto pohodářský názor, jen co je pravda! Až to skoro zavání tím, že Vy, pohodář v hmotné nouzi, tomu Babišovi jako byste záviděl.Rv

3 0
možnosti

Je to jediný ministr financí na světě, který zbohatnul z daní- eurodotací. Nebýt těchto dotací, nebyl by milionář. Slovenský prezident zbohatnul podnikáním. Kdyby byl skutečně čestný, vzdal by se svých 300 firem. Nemluvě o dodání lustračního osvědčení

2 4
možnosti

"Kdyby byl skutečně čestný, vzdal by se svých 300 firem."

A co tak Babišovi ten majetek znárodnit, pane Petr?? Uspokojilo by Vás to?

Uvědomujete si, že mluvíte jako bolševik? Že navrhujete, aby obecně příjemci EU dotací byli zbaveni majetkovýh práv? Uvědomujete si, že dotace na Babišův biosajrat schválil parlament? Proč se nenavážíte do jednotlivých poslanců, kteří tuto zrůdnost Babišovi odhlasovali?

3 0
možnosti

Kuklíku ty seš korunovanej v..!

4 0
možnosti
Foto

Milý Myško, rozveď to, uveď důvody. Takhle Tě nemůžu věřit.

0 0
možnosti
Foto

Kam přivedla Ukrajinu vláda oligarchů. My, i Slováci si je dokonce volíme. Nepokrytě.

2 0
možnosti

Vy jste fakt "pohodář, veselé a družné povahy"! Z Vašich příspěvků to přímo čiší. Že se na to nevykašlete. Ale zase, když se Vám uleví! Jestli znáte všechno jako sebe ...?!

4 2
možnosti
Foto

Paní Šípková, čtěte prosím pozorněji. Ten druhý profil autora je tam pro besedníky, které nesnesitelně dráždil ten profil první, skutečný. Ten druhý je žert.

0 0
možnosti

Je majitelem akcií, čili svým způsobem podniká a jako majitel akcií může spolurozhodovat o řízení svých 300 firem. V každém případě je MAJITELEM, takže zisky jdou od JEHO kapsy.

1 0
možnosti

Když jdou zisky "od JEHO kapsy", tak v čem je problém?:-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 946x
Ing. arch. Michal Kuklík, od března 1989 nezaměstnaný, nemajetný, v hmotné nouzi. Mé oblíbené rčení: „Už je pozdě. Je tu tma.“ Down-and-outer. But sometimes "The evening's the best part of the day."
Profil č. 2 pro besedníky, které profil č. 1 nesnesitelně dráždí: Jsem těšce pracující popelář, vdovec, milovník psů a praktikující katolík. Jsem pohodář veselé družné povahy. Rád si přečtu dobrou knihu. Píšu o všem, co mně zajímá. Vyznávam zdraví rozum.