Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

L31i83b39o58r 39S13y66n63e55k

19. 1. 2013 21:42

Lepší článek jsem tady ještě nečetl. Karma a velké souhlasné R^R^R^sympatie....

3 0
možnosti
JS

Rv

Váš pokleslý slovník je pořád ještě o několik tříd výš než vaše názory.

1 8
možnosti
TH

Jo...co je slovnik pfroti amnestii....ja jsem pri te diskuzi s Hajkem musela po byte chodit.....

1 0
možnosti
JK

J73a63n 35K26o66l31i49á21š

19. 1. 2013 20:39

Kdo neviděl Máte slovo s P. Hájkem, nechť se podívá ... stojí to za to: http://www.youtube.com/watch?v=YlbioMOPRnM

5 0
možnosti
SN

:-)  Pro Jana Koliáše!  Dnes jsem si to přehrál z archivu, je to prvotřídní demagog. Ten je schopen přesvědčovat národ, že bílá je černá. Ale to není nic nového, u politiků(Nečas, DobešJ., Drábek) ti to ovládají, nebo ovládali, také perfektně. Nejhorší na tom je, že jsou tak přesvědčeni o své pravdě, ( nebo také ne), ale melou pořád dokola tu svoji naučenou mantru a nic rozumného z nich nevypadne. Knížák mu zdatně sekundoval! A to se honosí titulem "profesor" !R^

2 0
možnosti
JK

J13a43n 73K36o90l28i84á22š

19. 1. 2013 20:35

presumpci neviny chápu jako "azyl" obviněného před hněvem lidu (protože veškerá, tedy i soudní moc v republice patří lidu); právo tak tlumí různé ty krevní msty a podobné rozkladné afekty.  Je mi bližší autonomní etika, která praví, že zdrojem všeho povědomí o spravedlnosti a nespravedlnosti je svědomí, resp, zdravý rozum. Hájek si ovšem myslí, že 98% národa jsou pitomci. No a opovržení vůči lidu, to je snad ten nejvlastnější hlas, který z Hradu už dlouho zní...

4 0
možnosti
Foto

Máte osobní zkušenost s trestním řízením jako obviněný?

0 2
možnosti
Foto

Pan Hájek měl samozřejmě ve svém prostém konstatování faktu pravdu. Byl jste někdy obviněn z trestného činu a prošel si celým trestním řízením, abyste byl nakonec soudem osvobozen z důvodu, že se trestný čin nestal?

4 6
možnosti
Foto

Formální právo, navíc formalizované víc než je zdrávo.

Pane kolego, jak se můžete vyjadřovat s takovým bohorovným klidem - což nepatříte do kategorie které se říká lidé?

A co střílačka, dobrý? Ostatně co když se vlastně vůbec nestřílelo? A co když jsou státní zástupci (prokurátoři, les procureurs du roi)) až příliš orgány STÁTU (krále), který může mít také jiné zájmy než spravedlivě potrestat pachatele?

Když se trestný čin nestal tak se  nestal. Ale co když byl někdo právem krále amnestován?

3 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 946x
Ing. arch. Michal Kuklík, od března 1989 nezaměstnaný, nemajetný, v hmotné nouzi. Mé oblíbené rčení: „Už je pozdě. Je tu tma.“ Down-and-outer. But sometimes "The evening's the best part of the day."
Profil č. 2 pro besedníky, které profil č. 1 nesnesitelně dráždí: Jsem těšce pracující popelář, vdovec, milovník psů a praktikující katolík. Jsem pohodář veselé družné povahy. Rád si přečtu dobrou knihu. Píšu o všem, co mně zajímá. Vyznávam zdraví rozum.