Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V poslední době mě pronásleduje představa pana presidenta v plné zbroji na štýrském valachu ve čele křižáckého vojska.

1 0
možnosti
JG

J53. 70G42r36o73h

27. 1. 2015 23:54

Pane blogere moc jste se rozepsal,vzdyt stacilo jen napsat  nemám rád Zemana

1 0
možnosti
Foto

Psát o svých pocitech je k ničemu, proč  by jim někdo měl věřit? Chci předvést aspoň nějaké argumenty.

1 0
možnosti
Foto

Vrchní velitel českých ozbrojených sil má sám "modrou knížku" a česká armáda má 10 tanků a dvě letadla. Přesto volá celý svět do války proti islámskému státu. ;-D

1 0
možnosti
Foto

źe bude se Zemanem "sranda", bylo jasné už v předvolebním období. Že se to bude stupňovat bylo také jasné a Zeman to potvrzuje. Zatím je to v rovině spíše šaškovské. Bojím se však, aby nevyvolal nějaký mezinárodní diplomatický konflikt.

3 1
možnosti
Foto

Bude veselo. Spousta příznivců Zemana v diskusích důsledně nazývá české vojáky žoldákama, s neskrývaným despektem je uráží a pomlouvá a teď jejich guru volá do zbraně. A to ne, aby byli za zadkem nějakému Rekonstrukčnímu týmu coby strážní jednotka, ale rovnou do bojových linií. Už se těším na ty sémantické eskamontáže!

7 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 946x
Ing. arch. Michal Kuklík, od března 1989 nezaměstnaný, nemajetný, v hmotné nouzi. Mé oblíbené rčení: „Už je pozdě. Je tu tma.“ Down-and-outer. But sometimes "The evening's the best part of the day."
Profil č. 2 pro besedníky, které profil č. 1 nesnesitelně dráždí: Jsem těšce pracující popelář, vdovec, milovník psů a praktikující katolík. Jsem pohodář veselé družné povahy. Rád si přečtu dobrou knihu. Píšu o všem, co mně zajímá. Vyznávam zdraví rozum.