Diskuse

O moci

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ne se vším (docela) souhlasím, ale pěkné povídání. :-)

0 0
možnosti
Foto

Michale, zajděte na můj blog. Píši - mimo jiné - o svém hledání práce ve věku 48 v západním Německu. Tehdy byl člověk s věkem nad čtyřicet šrot v tomto kapitalistickém zřízení,kam jsem musel emigrovat a opustit rodinu, abych... Vše popisuji na blogu. haslbauer.blog.idnes.cz. Pozor, jsem antikomunista, to kvůli nim jsem byl nucen opustit rodinu,kterou jsem miloval. Nechtěl jsem komunistickou rukou skončit v ústavu pro choromyslné, což byla jejich ochrana proti osobám, netahající s nimi za jeden provaz. Přeji Vám nezhoršující se stav a hlavně pevné zdraví a nervy. Horst - NorimberkR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 946x
Ing. arch. Michal Kuklík, od března 1989 nezaměstnaný, nemajetný, v hmotné nouzi. Mé oblíbené rčení: „Už je pozdě. Je tu tma.“ Down-and-outer. But sometimes "The evening's the best part of the day."
Profil č. 2 pro besedníky, které profil č. 1 nesnesitelně dráždí: Jsem těšce pracující popelář, vdovec, milovník psů a praktikující katolík. Jsem pohodář veselé družné povahy. Rád si přečtu dobrou knihu. Píšu o všem, co mně zajímá. Vyznávam zdraví rozum.