Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

Paní Drtinová je slaboučký odvar autora tohoto přípěvku. Vytrhnout z kontextu pár odpovědí a na tom založit svoji "věrohodnou" zprávu?:-/ Velmi zajímavý příklad jak zveřejnit svoji nenávist vůči opozici. Jinak článek naopak velmi nezajímavý. Nic neříkající blábolek.

1 0
možnosti
MH

" Nebezpečný prcovník"? Babiš?

Ano, to je, vysoce nebezpečný.

Pro zloděje.

A nějaký ten kiks nebo překlep se nevyhne nikomu. Hlavně když to není zvoraná privatizace, předlužený stát, zkorumpovaná politika a státní správa, demografie na vymření, rozeštvané obyvatelstvo, a další maličkosti.

1 0
možnosti
MR

Tedy mně co připadalo jako dohenestace Babiše, stačilo pozorovat oči Drtinové, jakmile se dovolil Babiš ji oponovat. Nenechala si věci vysvětlit a pořád vstupovala do hovoru ve snaze, že od něj dostane tu odpověď jakou chce. Je hodně afektovaná. V žádném případě se nezastávám pana Babiše.

3 1
možnosti
PK

P96e55t46r 62K89u36l72i68c83h

28. 3. 2014 20:58

pro lidi jako je Drtinová, je náplní práce udělat debila z kohokoliv, kdo tam přijde. skákání do řeči, vytržený kontext, atd... sledovanost ne?

úpřímně, dělat závěry na základě těchto pořadů mi přijde přinejmenším "nevypovídající"...

2 0
možnosti
Foto

sledoval jsem to pozorně a nic závadného ani nebezpečného jsem neslyšel. Drtinová pořád něco tvrdila a on ji to vyvracel. Tahle země je plná podvodníků a zlodějů. Nejen ti miliardoví, ale doslova každý kouká jak stát okrást. Jezdí služebními auty soukromě, na pumpě otázka chcete doklad - když nechcete čekají na něj známí, kteří si ho dají do nákladů. Tahle země potřebuje daňový a policejní teror, jinak půjde do kytek. Drtinová pořád chtěla slyšet, jestli se na to Babiš chystá a on to říct nemůže protože by ho druzí politici zlikvidovali a to je začátek konce této země.

7 1
možnosti

Na to nemá cenu reagovat. To jen p.Kuklík vypuští nadbytek žluče...Dělá to docela pravidelně ;-D.

3 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 946x
Ing. arch. Michal Kuklík, od března 1989 nezaměstnaný, nemajetný, v hmotné nouzi. Mé oblíbené rčení: „Už je pozdě. Je tu tma.“ Down-and-outer. But sometimes "The evening's the best part of the day."
Profil č. 2 pro besedníky, které profil č. 1 nesnesitelně dráždí: Jsem těšce pracující popelář, vdovec, milovník psů a praktikující katolík. Jsem pohodář veselé družné povahy. Rád si přečtu dobrou knihu. Píšu o všem, co mně zajímá. Vyznávam zdraví rozum.