Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Taky už mě nudí ty neustálé tahanice okolo StBáka Babiše. Proč jste všichni tolik nekřičeli okolo StBáka Rajona?

2 0
možnosti
Foto

Vážený autore, je dobré, když si občas něco přečtete. Nebylo by ale na škodu, kdybyste nad tím také trochu popřemýšlel. Zvláště, když o přečteném chcete referovat. Svoboda slova sebou přináší občas i svobodu plané myšlenky.Nic víc, nic míň.

1 1
možnosti
Foto

Vskutku jsou to plané myšlenky, protože Zeman už se rozhodl lustrační zákon ignorovat.

0 0
možnosti
TK

Nejsem neomylný. Ale přeci .......zdraví rozum??? jako jarní? To je blbost. Vždycynky používejte zdravý rozum.

Ostatně dle vašeho "zdravího" rozumu, vás tak nějak kakají všichni politici. Co vy jste zač? Vy jste těžce čitelný stejně jako Marx Leninské učení. Odhalte identitu. Jediné v čem máte u mě plus je, že jste milovník psů. Vzhledem k vašim sarkazmúm se obávám, zda je nemilujete pouze v čínských bistrech.

2 0
možnosti
Foto

Pane Kyselo, po lopatě: ten druhý profil je žert. Mou identitu poodhalíte, když si přečtete nějaké mé starší texty a uvěříte té první identitě.

0 0
možnosti
LM

Neřekl bych, že opravdu pravicový volič mlčí a toleruje StBáka na ministerském postu, tedy jestli nebere autor jako pravičáky jak píše hnutí ANO.

3 0
možnosti
MV

Máte pravdu, pravicový volič raději toletuje rozkrádání státu za bílého dne ;-D. Tím nechci nic předjímat.

1 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 946x
Ing. arch. Michal Kuklík, od března 1989 nezaměstnaný, nemajetný, v hmotné nouzi. Mé oblíbené rčení: „Už je pozdě. Je tu tma.“ Down-and-outer. But sometimes "The evening's the best part of the day."
Profil č. 2 pro besedníky, které profil č. 1 nesnesitelně dráždí: Jsem těšce pracující popelář, vdovec, milovník psů a praktikující katolík. Jsem pohodář veselé družné povahy. Rád si přečtu dobrou knihu. Píšu o všem, co mně zajímá. Vyznávam zdraví rozum.