Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J27a34r20a 91R68a49n73k

11. 2. 2015 22:38

"Prý 16% USáků umí aspoň umístit Ukrajinu do Evropy." trapneRvRvRv

0 0
možnosti
TH

Natalie Jaresko, nezavisla osoba a absoloventka Harvardu, je nynejsi ministryne financi na Ukrajine.  Jeji hlavni uloha je tvrde zakrocit proti korupci na Ukrajine, tam zije od ukrajinske  nezavislosti na CCCP od r. 1992.

2 0
možnosti
LK

Pokud se do své "hlavní úlohy" opravdu opře, nedávám jí dlouhou životnost ....:-/

2 0
možnosti
JT

Jistě máte lepší nápad, jak zabránit tomu, aby Rusko přestalo vojensky napadat a okupovat své sousedy a zabíjet jejich obyvatele, když se tomu brání. Nestyďte se a sdělte nám ho.

3 2
možnosti
Foto

S Jindřichem Tůmou se nechci hádat. Opakovaně píše o tom, o čem nic neví. Proč si je jistý, že já mám lepší nápad a jen se stydím sdělit mu ho?

0 0
možnosti
Foto

Dobrá svodka. Doporučuji ale číst jen dostatečně chytrým lidem. Pro ostatní nevyužitelné, nicméně jistě se nám "vyjádří".R^

4 2
možnosti
TM

Od autora, který se holedbá tím, že "vyznává  zdraví rozum" nelze nic jiného čekat...

4 1
možnosti
JC

Sám umím velmi dobře česky, ale překlepy rovněž dělám. Většinou jsou způsobeny tím, že člověk v průběhu psaní či mluvení původně v mozku připravenou větu změní, takže její konec je jiný, než měl být, když s ní začínal.

3 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 946x
Ing. arch. Michal Kuklík, od března 1989 nezaměstnaný, nemajetný, v hmotné nouzi. Mé oblíbené rčení: „Už je pozdě. Je tu tma.“ Down-and-outer. But sometimes "The evening's the best part of the day."
Profil č. 2 pro besedníky, které profil č. 1 nesnesitelně dráždí: Jsem těšce pracující popelář, vdovec, milovník psů a praktikující katolík. Jsem pohodář veselé družné povahy. Rád si přečtu dobrou knihu. Píšu o všem, co mně zajímá. Vyznávam zdraví rozum.