Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P43e61t76r 58K52u70l31i90c64h

4. 10. 2013 22:27

všechno tohle už tu dávno bylo, proč by se lidé měli chovat a mít jiné motivy chování než před tisícovkami let?

jaký je rozdíl mezi dnešním kreativcem a starověkým trhovcem? oba používají/li nadsázku, aby prodali, oba vychovávají/li své děti nemorálně...

to není specialita dnešní doby a dnešních mocných, vše tu již bylo a veškeré pokusy zorganizovat lidi jinak než přirozeně skončlily katastrofou

0 0
možnosti
BM

Ještě pořád (doufám) existuje kodex blogera..... Tak se nedivte, že Vám stáhli blog s vulgarismem:-/

0 0
možnosti
RH

90% kupovaneho jsou zivotni zbytnosti, pro zakoupení nezbytnosti již není potřeba pracovat.

1 0
možnosti
JR

J71a44n 61R87á67ž

20. 9. 2013 13:55

Jen menšina populace pracuje, protože je to baví. Většina pracuje proto, aby měla na obživu a zajistila si určitý životní standard. Poskytne-li stát lidem prostředky na obživu a zajištění základního životnhoí standardu, aniž by se o to musel příjemce nikterak zasloužit, to jest má prostředyk na obživu i když nepracuje a práci se vědomě vyhýbá, celkem pochopitelně roste  počet těch, kdo práci,jako prostředk nutný k zajištění obživy, považují za zbytečnost.

P.S. Když si vzpomenu na komunistické heslo" "Kdo nepracuje ať nejí" a srovnám si to s politikou tak zvané moderní levice, která se dá shrnout do věty "Nemusíš pracovat a přesto se najíš" konstatuji, že ne všechna hesla komunistů byla zavrženihodná!

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 946x
Ing. arch. Michal Kuklík, od března 1989 nezaměstnaný, nemajetný, v hmotné nouzi. Mé oblíbené rčení: „Už je pozdě. Je tu tma.“ Down-and-outer. But sometimes "The evening's the best part of the day."
Profil č. 2 pro besedníky, které profil č. 1 nesnesitelně dráždí: Jsem těšce pracující popelář, vdovec, milovník psů a praktikující katolík. Jsem pohodář veselé družné povahy. Rád si přečtu dobrou knihu. Píšu o všem, co mně zajímá. Vyznávam zdraví rozum.