Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Vědí vládci a páni USA, že Izrael je jednou přivede do neštěstí?

8-o8-o ?

0 0
možnosti
Foto

Izrael zase vyvede něco, v čem ho jeho mateřský spojenec USA bude muset podpořit, ač mu to třeba nebude po chuti.

0 0
možnosti
JH

Tak ještě jednou, původní příspěvek server nepřijal.  Již druhé slovo v nadpisu je pravopisná chyba. Vy mne chcete máchat v nespisovnosti a sám nejste schopen napsat ani dvě slova bez chyby. Čeština je těžká a každý si svou chybu někde najde. Nejsem profesionál, který se psaním blábolů živí, jen amatér a ačkoliv se snažím být spisovný, vždy se to nepovede. Tím chci naznačit, že Vaše výpady na mou osobu jsou naprosto bezpředmětné. Ano, pokud budete naprosto dokonalý, můžete tepat téměř všechny. Dnes mi to, ale tak nepřipadne a sám sebe kvalifikujete za blbce. J

0 0
možnosti
JH

Kulíku, již druhé slovo je pravopisná chyba. Obsah nebudu komentovat. Takže, buďte dokonalý a kritizujte nebo  buďte pouhý amatér, jako já, a pište si co chcete. Jsem pro druhou možnost a omlouvám se za zkomolení jména. Dokonalost je těžká.

0 0
možnosti
Foto

No, "přikvačil jste se svou troškou do mlýna", ale vůbec jsem nepochopil, co jste nám chtěl vlastně sdělit. Připomíná mi to trochu ono známé: "Všechno je na ho...no, jen včely jsou na med. A med ten je taky na ho...no!"

5 1
možnosti
Foto

Zdržel jsem se poučení a rad. Sepsal jsem své imprese. Tou říkánkou jste to zhruba strefil.

0 0
možnosti

Především nelze zapomenout, že funkce světového četníka, z níž bývají Spojené státy podezírány, je reálná a nutná a USA si ji určitě dobrovolně nevybrali. Vyžaduje ji situace globálního světa, charakteristická několika významnými mocenskými centry a regióny, v nichž neznatelně vznikají místní i globální hrozby. Je přirozené, že nejmocnější stát na světě (USA jsou přece jediná supervelmoc) musí diplomaticky, ale někdy i ozbrojenou silou pacifikovat nebezpečný mocenský neklid tam, kde hrozí přerůst v celosvětovou hrozbu. Jak by se vám líbil společnost bez policie? Spojené státy se této funkce četníka nemohou zbavit, i když se o to snaží (viz případ Libérie). Posouzení logické otázky, zda světový četník dělá to, co je mezinárodnímu společenství zapotřebí, ovšem ztěžuje značně rozšířený předsudek dokonalosti. Nic na světě však není dokonalé, proč by měly být dokonalé Spojené státy?

3 1
možnosti
Foto

Také si myslím, že po rozpadu bipolárního soupeření USA versus SSSR došlo k jistému vakuu. A někdo dnes tu funkci světového četníka vykonávat musí. Nikdo jiný než USA toho schopen není a buďme rádi, že to jsou právě USA.

4 1
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 946x
Ing. arch. Michal Kuklík, od března 1989 nezaměstnaný, nemajetný, v hmotné nouzi. Mé oblíbené rčení: „Už je pozdě. Je tu tma.“ Down-and-outer. But sometimes "The evening's the best part of the day."
Profil č. 2 pro besedníky, které profil č. 1 nesnesitelně dráždí: Jsem těšce pracující popelář, vdovec, milovník psů a praktikující katolík. Jsem pohodář veselé družné povahy. Rád si přečtu dobrou knihu. Píšu o všem, co mně zajímá. Vyznávam zdraví rozum.