Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
CK

Uvazil nekdo vubec jakou roli v pripadu hral anglicky bulvar z Fleet Street? Po tom co si radio stanice odehrala svuj nestastny zertik, nikdo z nich sestry nepronasledoval. Na stvanici se vydali ohari z londynskych bulvarnich medii.

1 0
možnosti
CK

Cestina ma prislovi o fekalii, ktera smrdi, ale mnohem vic smrdi ta, ktera se rozmaze.

1 0
možnosti
MR

M38i12c66h16a48l 18R67y68b33a

10. 12. 2012 18:14

Zřejmě nemáte ponětí, co znamená Darwinova cena.

Tahle sestřička pravděpodobně neunesla, že tak naletěla a možná cítila, že někomu ublížila.

Třeba byste měl napsat něco o stupiditě rozhlasových moderátorů. To, co se v rádiích považuje za humor, je dost často tragédie.

4 2
možnosti
OF

Vy jste asi takový katolík, jako já budhista. Možná slečna měla hypertrofické svědomí,

ale je furt je to lepší než zvaraždit svou / bývalou/ dívku a z místa čina odjet do bordelu,

jak se to stálo u nás. Také byste mohl navrhnout na Darwinovou cenu všechny ty Japonce,jak kamikadze,  tak vojáky, kteří se raději nechali roztrhat granátem, než aby sy vzdali.Včetně admirala Nagumo. Nejlepší být svazákem, komunistou, členem lidových milicí  a nakonec katolíkem. I takového znám. Zdravas Mária .....Rv

3 2
možnosti
Foto

Pracoval jste někdy s lidmi indické národnosti? Měl jste příležitost alespoň okrajově poznat jejich myšlení, jejich pohled na svět, obrovskou pokoru a touhu neublížit? Vždyť říct pouhé "ne" je pro ně problém. Nesouhlasím s Vámi. Dle mého názoru (už jsem to tu kdesi psala) to byla kombinace její víry (a uznejte, že hluboce věřící člověk si mnohdy skutečně svoji vinu - ano, i "vinu" - připouští mnohem snáz), vědomí toho, že udělala v zaměstnání chybu a dopomohla k vyzrazení informací o člověku, ke kterému možná chovala skutečnou úctu a obdiv, fakt, že tím zklamala nejen své nadřízené, ale nejspíše i členy královské rodiny, to vše následováno posměchem a hanou od poloviny bezmozkovitého světa... Nezachovala bych se tak, jako ona, ale dovedu si představit, co ji mohlo k sebevraždě dohnat... Zkuste se zamyslet, než z Jacinthy Saldanhy zbytečně a nesmyslně uděláte psychicky labilní kravku ;-)

5 3
možnosti
JD

Hlupáci jsou především všichni, kdo o tyto informace stojí. Ano, asi jsem plebejec, ale je mi srdečně jedno, že se nějaké princátko oženilo, že má jeho švagrová pěknej zadek a jeho manželka bleje jak šakal. Takže pokud by si někdo měl dávat vinu, tak jsou to ti, kteří svým zájmem o tyto "informace" bulvár živí

7 3
možnosti
SB

Sice s Vámi souhlasím, že příslušníci královských rodů jsou stejní lidé jako kdokoli jiný, avšak nevidím důvod, aby kvůli tomu někdo směl telefonovat do nemocnice a vydávat se za Alžbětu II. Pouze Alžběta II. má právo se vydávat za Alžbětu II. Když to udělá kdokoli jiný, je to podvod.

Já takhle zase pohrdám automobilovými závody. Je to podle mého názoru pokleslý druh zábavy. Ale když bude v nemocnici slavný závodník, jsou podobné podvody tímto směrem podle mého názoru stejně nepřípustné, jako kdyby to udělali směrem ke komukoli jinému.

4 10
možnosti
SB

Darwinovy ceny se dávají lidem, kteří se frajeřili nebo kteří přišli o život při trestné činnosti (jako ti Kladeňáci, kteří rozebírali řeleznou konstrukci stojící budovy a ona se pak na ně zřítila. Nelze to srovnávat s nějakou ženou, která asi přecitlivělá byla, ale v podstatě ji uštvali nějací hulváti v nějaké vzdálené zemi. Ta to chudák udělala ze zoufalství.

7 8
možnosti
Foto

Darwinovy ceny nemají co dělat s trestnou činností. Ta je až sekundární. Primární a jediný důvod udělení té Darwinovy ceny je hloupost. Podřezaly si nad sebou nosníky - to je důvod té ceny a nikoli, že ty nosníky kradli.

3 0
možnosti
PS

P90a47v12e27l 57S36y92c72h43a

10. 12. 2012 9:28

Autore, kdybyste místo too článku třikrát oběhl barák, byl by to lépe užitý čas. Celá akce dopadla tragicky, ale je to jen důsledek hypertrofovanosti bulvární drzosti. Zlatej Meázek ústředna. Ten byl aspoň vtipnej a postavenej pro zábavu...

6 7
možnosti
TS

Článek hodný cynického hulváta. Ale vy si asi připadáte ohromně vtipnej, žejo... Rv

12 8
možnosti
RR

R29o69m66a35n 84R11y47b95á56r

10. 12. 2012 9:24

Upřímně řečeno, hrubě, velmi hrubě, přímo na 100% s Vámi souhlasím.

7 9
možnosti
Foto

A již jste někdy něco o Darwinových cenách četl a znáte, za co byly a jsou udělovány?

4 7
možnosti
Foto

Upřímně řečeno, hrubě, velmi hrubě, přímo na 100% s Vámi nesouhlasím. Vím již dávno, co Darwinova cena je a jakým idiotům se uděluje. Udělit ji nešťastné ošetřovatelce, která si ze zoufalství nepromyšleně vzala život je nejenom velmi hrubá urážka zesnulé, ale také svědčí o tom, že jste naprosto a vůbec smysl Darwinových cen nepochopil.

Škoda, že na tomto blogu nelze udělovat záporné karmy, na blogu časopisu Týden to lze. Už byste ji měl "jako vyšitou".

11 8
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 946x
Ing. arch. Michal Kuklík, od března 1989 nezaměstnaný, nemajetný, v hmotné nouzi. Mé oblíbené rčení: „Už je pozdě. Je tu tma.“ Down-and-outer. But sometimes "The evening's the best part of the day."
Profil č. 2 pro besedníky, které profil č. 1 nesnesitelně dráždí: Jsem těšce pracující popelář, vdovec, milovník psů a praktikující katolík. Jsem pohodář veselé družné povahy. Rád si přečtu dobrou knihu. Píšu o všem, co mně zajímá. Vyznávam zdraví rozum.