Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GMI

Glock Mark IV

11. 5. 2010 14:16
Čemu se divíte?

Blbé Listy jsou odkladištěm "alternativců", spiknutologů a popíračů oficiálních médií. Máme svobodu vyjadřování a je proto zcela legitimní, že tihle pošuci se shlukují, aby si mohli navzájem dokazovat svoje "pravdy". A že mají potíže s jinými názory? Proboha, vždyť by museli připustit oponenty a jejich názory. Zcela příznačné je politika BL nepovolit pod články diskusi. Z BL se od roku 2005 stalo přesně to, proti BL zpočátku bojovaly. Co mělo kdysi být alternativou k oficiální pravdě, to se stalo oficiální pravdou (pro Čulíka s Dolejším) a "alternativní" názory jsou vyloučeny z diskurzu. Já jen čekám, kdy nějaký odpadnuvší redaktor BL založí alternativu k BL. ;-D:-P

0 0
možnosti
L

Lege

11. 5. 2010 14:10
Souhlas

Video Jirky Mádla je dle mého naprosto trefné a správné. "Umlčení

důchodců" je naprosto směšné překrucování pravého účelu tohoto videa. Já

mám prarodiče a mám je rád, nehodlám je umlčovat, ani nutit aby volili

někoho jiného, jen s nimi o tom diskutovat. Zkuste se vžít do kůže

člověka, který je na důchodu závislý a je to jeho jediný/hlavní příjem. 

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 946x
Ing. arch. Michal Kuklík, od března 1989 nezaměstnaný, nemajetný, v hmotné nouzi. Mé oblíbené rčení: „Už je pozdě. Je tu tma.“ Down-and-outer. But sometimes "The evening's the best part of the day."
Profil č. 2 pro besedníky, které profil č. 1 nesnesitelně dráždí: Jsem těšce pracující popelář, vdovec, milovník psů a praktikující katolík. Jsem pohodář veselé družné povahy. Rád si přečtu dobrou knihu. Píšu o všem, co mně zajímá. Vyznávam zdraví rozum.